Bodrum'da deniz ve güneş keyfi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda deniz ve güneş keyfi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 14:59

Hava sıcaklığının 23 derece hissedildiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde, vatandaşlar ve yabancı turistler denize girdi

Haberin Devamı

Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Bodrum Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere Kale, Neyzen Tevfik ve Paşatarlası Caddelerinde yoğunluk oluşturdu.  Bazı turistler açık olan dükkanlardan alışveriş yaparken, bazıları da sahildeki kafe ve restoranlarda oturarak güzel vakit geçirdi. Bazı turistler de denize girerek çocuklarıyla birlikte güneşlenmeyi tercih etti.  Sıcak havada denize girdiğini ifade eden Hürrem Yılmaz, çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiklerini söyledi.

Bodrum'da yaşamanın ayrıcalık olduğunu belirten Yılmaz, "Bugün güneşlenip denize gidiyorum. Deniz sezonunu da açtık. Herkesin Bodrum'a gelmesini temenni ediyorum." dedi.  Aysun Aykaç da "Denize girmemek için kendimizi zor tutuyoruz. Bodrum'da yaşamak çok keyifli. Özellikle kış ayları daha güzel. Hafta sonu denize girmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

İşletmeci Yasin Kuş ise ilçeye yavaş yavaş turistlerin gelmeye başladığını anlattı.  Yaklaşık bir haftadır turist yoğunluğunun yaşandığını belirten Kuş, gelenler arasında özellikle Arap turistlerin olduğunu kaydetti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!