Bir mayın, bir çatışma: 2 şehit

Güncelleme Tarihi:

Bir mayın, bir çatışma: 2 şehit
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 00:00

Bingöl’ün Genç İlçesi yakınlarında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada komando er Emrah Göçer, şehit oldu.

Haberin Devamı

Olayı duyan baba İsa Göçer kalp krizi geçirerek Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı, 2 ay önce dağıtım iznine geldiği sırada nişanlandığı dayısının kızı Eylem Bahçesi de baygınlık geçirdi. Şehit erin cenazesi, 49’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenden sonra memleketi Hatay’a gönderildi.

Bir mayın, bir çatışma: 2 şehit
Erzincan’ın Kemah İlçesi’ne bağlı Dere Köyü kırsal alanında mayına basarak şehit olan Piyade Er 21 yaşındaki Mehmet Aslan için de dün Erzincan Askeri Hastane bahçesinde tören düzenlendi. Aslan’ın cenazesi, memleketi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’ne gönderildi. Şehidin şoförlük yapan babası 52 yaşındaki Aydın Aslan ile 49 yaşındaki annesi Emine Aslan, sinir krizleri geçirdi. Aslan, bugün toprağa verilecek.

Haberin Devamı



2 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ Hakkári’nin Şemdinli İlçesi’nde önceki gece ilçe Jandarma ve polis kontrol noktasına silahlı saldırı düzenleyen 2 terörist, öldürüldü. Şemdinli-Yüksekova karayolu ile Karlı Köyü’nde yola döşenen patlayıcılar fark edilerek imha edildi. Karlı yolundaki patlayıcılar bulunmadan bir süre önce, Hakkári Bağımsız Milletvekili adayı Esat Canan’ın seçim konvoyuyla buradan geçtiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!