Beyaz Show'a damga vuranlar

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showa damga vuranlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2009 13:23

Cuma gecelerinin sultanı Beyaz Show dün yine unutulmayacak görüntülerin altına imza attı. Bakın Beyaz'ın programında neler oldu...

Haberin Devamı

Şarkıcı Davut Güloğlu, gazeteci Hakkı Devrim, yönetmen Ezel Akay, Dilek Sabancı ve magazin sayfalarının ikoncanı Ivana Sert'in konuk olduğu Beyaz Show'da, genç yetenek Zeynep Sağdaş, sözlerini kendisinin yazdığı Yarım Kalanlara Rağmen adlı parçasıyla programı izleyenlerin tüylerini adeta diken diken etti.

Üç yıl önce kendisini terk eden sevgilisinin ardından yazdığı şarkıyı seslendirip hiçbir yerde yayınlamamaları için sıkı sıkı tembihlediği üç arkadaşına yollayan Sağdaş, bugün o parçayla milyonlarca internet kullanıcısını peşinden sürüklüyor. Arkadaşlarına  şarkısını internette yayınladıkları için bırakın kızmayı aksine minnettar olduğunu söyleyen genç yetenek, şimdilerde ocak ayında çıkmasını planladığı albümünün son rötuşları için stüdyoda.

Haberin Devamı

İşte Zeynep Sağdaş'ın dillerden düşmeyen parçası / Video

Zeynep Sağdaş / Foto Galeri

Beyaz Show'da dün geceye damgasını vuran bir başka yetenek ise Mesude Altınçiçek adlı yaşlı bir teyze idi. Bir süre önce İstanbul Büyükçekmece'de yaşayan torunu ziyarete giden Altınçiçek, bir anda kendini kameralara şarkı söylerken bulmuş.

Beyaz Show'da Altınçiçek fırtınası / Video

Mesude Altınçiçek'i meşhur eden görüntüler / Video

Beyaz Show dün gece bir polemiğe de ev sahipliği yaptı. Programın konuklarından Ivana Sert'e güzelliğiyle ilgili övgüler yağdıran Beyazıt Öztürk'ün, ikoncana albüm çıkartıp çıkarmayacağına dair soru sorması Hakkı Devrim'i çok kızırdı. Soruya "Şu sıralar albüme ayıracak vaktim yok" diye cevap veren Ivana Sert'in ardından Hakkı Devrim, Beyazıt Öztürk'e şakayla karışık çıkışarak "Yahu güzel olan her kadın albüm mü çıkarsın? Ivana stilist. Bırak, kendi işini yapmaya devam etsin" dedi.

Ivana Sert / Foto Galeri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!