Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBB'de yakalanmadı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBBde yakalanmadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2022 11:54

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) görev yapan ve PKK kamplarında fotoğrafları ortaya çıkan Şafak Duran'ın gözaltına alınmasıyla ilgili, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "İBB'ye Sosyal Hizmet Uzmanı olarak işe alınan PKK'nın kamplarında eğitim görmüş terörist Şafak Duran polis tarafından İBB binasında gözaltına alındı. Ama ne acıdır ki basın da siyaset de köre, sağıra yattı. Malum medya hiç görmedi. Sanki bu terörist İBB'de yakalanmadı" dedi.

Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBBde yakalanmadı

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI İNCE'DEN DE PAYLAŞIM

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, terör örgütü PKK mensubu Şafak Duran’ın dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasında yakalanarak gözaltına alınmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

İnce paylaşımında, “Günaydın fondaş olan medya. Sıradan bir gün, sıradan haberler. PKK terör örgütü eğitim sonu ‘yemin töreninde’ elinde ‘gururla’ örgüt kimliği ve kalaşnikofuyla fotoğrafı ortaya çıkan bir teröristin İBB çalışanı olabilmesi kadar sıradan. Ne de olsa ekmek kapısı” ifadelerine yer verdi.

Bakan Yardımcısı Ersoy: Sanki bu terörist İBBde yakalanmadı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!