Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına teşvik açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kocadan sağlık çalışanlarına teşvik açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 20:03

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarına teşvik paylaşımı yaptı. Koca, "Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak. Artık sabitin de, taban ek ödemenin de bütçeleri ayrı. Teşvik ödeme havuzunda her hizmetin bir değeri var" dedi.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının teşvik ücretlerine ilişkin açıklama yaptı. Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer. Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak" ifadelerini kaydetti.

’EK ÖDEME ALMAYAN PERSONEL KALMAYACAK’

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamanın devamında her sağlık personelinin ek ödeme alacağını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak. Artık sabitin de, taban ek ödemenin de bütçeleri ayrı. Teşvik ödeme havuzunda her hizmetin bir değeri var. Teşvik ödemesinden mahsuplaşma yok. Her işlemin bir karşılığı var. Ek ödeme almayan hekim veya sağlık çalışanı personel kalmayacak. Mahsuplaşma uygulamada kaldırıldı. Yönetmelikteki yeri teknik bir husustan ibarettir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!