Bakan Koca acı haberi duyurdu... Saadet Partili vekil Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2023 12:51

TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti. Bitmez'in vefatı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “12 Aralık Salı günü TBMM Genel Kurulundaki konuşması sırasında rahatsızlık geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, tedavi altına alındığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün 11.50’de vefat etti. Vekilimize Allah’tan rahmet, ailesine, Saadet Partisi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

TBMM'DE HASAN BİTMEZ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Bitmez için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi. Bitmez’in biyografisinin okunduğu törende saygı duruşunda bulunularak, dua okundu. Cenaze töreni, Bitmez’in naaşının tören yürüyüşü ile cenaze arabasına bindirilmesinin ardından son buldu. Törenin ardından Hasan Bitmez'in babası Salih Bitmez, siyasilerin taziyelerini kabul etti.

Haberin Devamı

Bakan Koca acı haberi duyurdu... Saadet Partili vekil Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Törene TBMM Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ak Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Eski Meclis başkanları ve birçok siyasi isim katılım sağladı.

Bakan Koca acı haberi duyurdu... Saadet Partili vekil Hasan Bitmez hayatını kaybetti

Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Bitmez, 1969 yılında Giresun Alucra'da doğdu. İlkokulu İstanbul'da okuduktan sonra Gebze İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Mısır'da El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesi'nde öğrenim gördü. Bitmez, evli ve 1 kız çocuğu babasıydı.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu arayıp, başsağlığı diledi. Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu'nu arayarak başsağlığı dileklerini iletti" denildi.

Bakan Koca acı haberi duyurdu... Saadet Partili vekil Hasan Bitmez hayatını kaybetti

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Yılmaz, 'TBMM Genel Kurulu'nda geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Bitmez’e Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum.' dedi.

Haberin Devamı

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partili vekil Hasan Bitmez'in vefatı sonrası sonrası başsağlığı mesajı paylaştı. Kurtulmuş, 'Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’i yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kaybettik. Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, Saadet Partisi camiasına, Meclisimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatını teessürle öğrendim. Merhum Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: TBMM Genel Kurulu’nda geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Kocaeli Milletvekili Sn. Hasan Bitmez’in vefat haberini üzülerek öğrendim.

Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır ve başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Baraktar: TBMM Genel Kurulu’nda konuşması sırasında rahatsızlık geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Sn. Hasan Bitmez’in vefatını derin bir teessürle öğrendim.

Haberin Devamı

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Saadet Partisi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: TBMM Genel Kurul konuşması sırasında kalp krizi geçiren ve tedavi gördüğü hastanede vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Merhumun acılı ailesine, yakınlarına, Yüce Meclis’imize ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve bugün vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi'ne başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Bakanlığımızın bütçe görüşmeleri sırasında vefat haberini büyük bir üzüntüyle aldığım Saadet Partisi milletvekili Sayın Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, Saadet Partisi camiasına, Meclisimize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığı sırada geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekânı cennet olsun inşallah.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Saadet Partisi’ne sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Vekilimizin mekânı cennet olsun.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Her zaman samimiyetine, gayretine ve fedakarlığına şahitlik ettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimiz Hakk’a yürüdü.

Dava adamına yaraşır bir hayat sürdüğüne ve “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.” Hadis-i şerifi sırrınca ölümüne hepimiz şahidiz! Ailesinin, camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun! Hasan kardeşimizin mekanı cennet, makamı âli olsun.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: TBMM Genel Kurulu'nda geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini derin üzüntüyle öğrendiğim Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Başımız Sağ Olsun. Kıymetli yol arkadaşımız, Saadet-Gelecek Grubumuzun Kocaeli Milletvekili değerli kardeşim Hasan Bitmez’i TBMM kürsüsünde Gazzeli mazlumların hakkını savunurken yaşadığı rahatsızlık sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum vekilimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Saadet Partisi camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Başımız sağ olsun. TBMM kürsüsünde konuşurken rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır diliyorum. Hasan Bey'i daima hakkı, adaleti savunan biri olarak hatırlayacağız. Mevlam rahmetiyle muamele etsin.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşması sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Saadet Partisi’ne başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatının üzüntüsü içerisindeyim. Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!