Bahçeli: Bir saniye yerinizde durmayın

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: Bir saniye yerinizde durmayın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Eylül 2023 tarihinde başlayacak partisinin il kongrelerine mesaj gönderdi. Teşkilatlarından 31 Mart yerel seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak için bir saniye yerlerinde durmamasını isteyen Bahçeli, “Arkadaşlık, dostluk ve ülküdaşlık hukukumuz hiçbir ayrım ve dargınlığa geçit vermeyecektir. Fitne mevziine yatıp fırsat kollayanlara da asla göz açtırılmayacaktır” dedi.

Haberin Devamı

MHP Lideri, dün gönderdiği mesajda özetle şöyle dedi:

HEPİNİZE GÜVENİYORUM

“İlçe kongrelerimizle başlayıp il kongrelerimizle demini alacak ve nihayet 14’üncü büyük kurultayımızla neticelenecek demokratik süreç, partimizin ve yenilenmiş kadrolarımızın Türkiye’ye hizmet aşkını da perçinleyecektir. Bunun yanı sıra 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız. Yılmadan, yorulmadan, saflarımızı bozmadan diri şekilde dava ve siyaset mücadelesine devam edeceğiz. Hepinize güveniyorum.

FİTNEYE GÖZ AÇTIRILMAYACAK

Unutmayınız ki, bizim kongrelerimizde kaybeden, başı öne eğilen, mahcup ve mağlup olan hiç kimse yoktur ve olmayacaktır. Biz büyük bir aileyiz. Birbirimizin hem yareni hem de yurduyuz. Arkadaşlık, dostluk ve ülküdaşlık hukukumuz hiçbir ayrım ve dargınlığa geçit vermeyecektir. Fitne mevziine yatıp fırsat kollayanlara da asla göz açtırılmayacak, müsamaha gösterilmeyecek, müsaade edilmeyecektir. Biriz, diriyiz, kardeşiz, hep birlikte Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. Yeni seçilecek il başkanımız ve yönetimi başta olmak üzere hepinizi kutluyor, emniyet ve sükûnet içinde geçecek kongremizden dolayı da her birinize teşekkür ediyorum.”   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!