Ayşe Hatun Önal'ı kaçırmaya kalktılar

Güncelleme Tarihi:

Ayşe Hatun Önalı kaçırmaya kalktılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2004 01:49

Beykoz Polis Merkezi'nde görevli polislerin gözaltına aldığı 3 kişinin manken ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ı kaçırmaya kalkıştığı ortaya çıktı. Sorguları yapılan 3 kişi, Acarlar İnşaat ve Pazarlama AŞ'nin sahibi, patronları Erdal Acar'ın emriyle Ayşe Hatun Önal'ı ‘‘korkutmak amacıyla’’ kaçırmak istediklerini itiraf etti. Erdal Acar ve şoförü Dursun Ali Dilber ise aranıyor.

Beykoz Kanlıca'daki hırsızlık olayları yüzünden 24 saat devriye gezen polis, önceki gün saat 05.30'da Muhacirler Sokak'taki Temta Sitesi'ne girmeye çalışan maskeli 3 kişiyle karşılaştı. Polisin ‘‘Dur’’ ihtarıyla paniğe kapılan şahıslar, kendilerini bekleyen 34 YVZ 79 plakalı Volkswagen Passat marka otomobille kaçmaya başladı. Yarım saatlik kovalamaca sonunda kaza yapan 4 kişi, aracı terk ederek kayboldu. İçinde 3 kar maskesi ve 3 tabanca bulunan otomobil Beykoz Polis Merkezi'ne çekilirken, Çavuşbaşı Jandarma Karakolu'na aynı araçla ilgili gelen çalıntı ihbarı soruşturmanın seyrini değiştirdi.

POLİS YUTMADI

Jandarmaya otomobilin bulunduğu söyleyen polis, araç sahibi 36 yaşındaki Yavuz Taşçı ve 30 yaşındaki Hikmet Kara'yı Beykoz Polis Merkezi'ne yönlendirdi. Burada çelişkili ifade veren Taşçı ve Kara gözaltına alındı. Sorguya alınan zanlılar, kar maskeli kişilerin kendileri olduğunu itiraf ettiler. Kavacık'ta Erdal Acar'a ait Acarlar İnşaat ve Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu üyeleri oldukları ortaya çıkan Yavuz Taşçı ve Hikmet Kara, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Masası'nda verdikleri ifadelerinde kandilerini Erdal Acar'ın gönderdiğini söylediler. Zanlılar şöyle konuştu:

‘‘Bize 'Onu biraz korkutun' dedi. Biz de onu korkutmak için harekete geçtik. Olayın nedeni için herhangi bir şey söylemedi. Zaten biz de sormadık. Olay gecesi sadece onu korkutacaktık. Başka bir amacımız yoktu. Ancak bir anda karşımızda polisleri görünce paniğe kapıldık.’’

Zanlıların ele geçen silahlarla ilgili Jandarmadan ‘‘taşıma ruhsatı’’ aldıkları ortaya çıktı. Olaya katıldığı anlaşılan yönetim kurulu üyelerinden 27 yaşındaki Hüseyin Yapsık da şirket binasında yakalandı. Olayın azmettiricisi olduğu ileri sürülen Erdal Acar'la aracı kullandığı belirtilen şöförü Dursun Ali Dilber aranmaya başlandı.

Ayşe Hatun Önal, olayın duyulmasının ardından cep telefonu kapatarak ortadan kayboldu. Olayla ilgili ifadesi için aranan Önal'ın tüm randevularını iptal ettiği belirlendi.

Ayı’lı şarkı yüzünden mi

Polis tarafından menajeri aracılığıyla bulunan Ayşe Hatun Önal, öğle saatlerinde Asayiş Şubesi'ne gelip, olayla ilgili ifade verdi. Podyumdan sahneye transfer olan Ayşe Hatun Önal'ın ‘‘Sonunda’’ adlı albümündeki ‘‘Çeksene Elini’’ isimli şarkısı magazin dünyasında uzun süre konuşuldu. Kendi yazdığı şarkıda ‘‘Ama ayılık var senin hamurunda’’ sözleri ile merak uyandıran Ayşe Hatun Önal, kimi kastettiğini açıklamazken, ‘‘Bu şarkıyı yaşadıklarımdan yola çıkarak yazdım. O ayı kendisini bilir’’ demişti. Önal'ın şarkıyı eski sevgilisi Erdal Acar'a hitaben yazdığı yönünde dedikodular yayılmıştı.

Kaçırılmadım

Sansasyonel aşklarıyla zaman zaman basında yer alan Ayşe Hatun Önal, dünkü olayla ilgili olarak Hürriyet'e açıklama yaptı. Önal ‘‘Dün emniyette ifade verdim. Ama ben kaçırılmadım. Bu konuda hiçbir bilgim yok’’ dedi. Önal, geçtiğimiz aylarda evli işadamı sevgilisi Erdal Acar ile birlikte bir bardan çıkarken yüzünü kar maskesiyle gizlemeye çalışmıştı.

Çeksene elini

Zordur yol beklemek, erken yorar insanı

İyiyim desen de ele verir gözlerin seni

Özlemişsin besbelli tenimi

Sarılmandan belli kıracak mısın belimi

Çok canım acıdı çeksene elini

Özledin mi diye sorsana bir bana

Ama nerede, ayılık var senin hamurunda

Önümüzdeki 10 yıl unutamazsın beni belli daha

Özlemişsin besbelli tenimi

Sarılmandan belli kıracak mısın belimi

Çok canım acıdı çeksene elini
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!