Aydın'da kavgaya müdahale eden 3 polis yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Aydında kavgaya müdahale eden 3 polis yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 00:02

Aydın'da, iki grup arasındaki sözlü tartışma sonrası şikayetçi olmak için polis merkezine gelen ailenin yakınları, kendi akrabalarının gözaltına alındığını zannederek polise saldırdı. Çıkan arbedede biri komiser yardımcısı olmak üzere üç polis hafif yaralanırken, 7 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, saat 18.30 sıralarında Osman Yozgatlı Mahallesi 1251 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle mahalleden geçen Aykut Günaydın ve İbrahim İşlek ile Sabahattin Bayram ve Arif Bayram arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmayı çevredekiler polise bildirdi. Polisin geldiğini gören Aykut Günaydın ve İbrahim İşlek olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, Sabahattin Bayram ve Arif Bayram'ın şikayetçi olması üzerine Tellidede Şehit Rüştü Yetkin Polis Merkezi'ne götürdü. Şikayetçi olmak için polis merkezine götürülen Sabahattin Bayram ve Arif Bayram'ın gözaltına alındığını zanneden yakınları polis merkezi önüne gelerek, görevli memurlara saldırdı. Takviye gelen ekiplerle birlikte müdahale edilen olayda Polis Merkezi'nde görevli Komiser Yardımcısı Yusuf Uçarsu ile polis memurları Memduh Özkan ve Hasan Ali Akgül hafif şekilde yaralandı. Yaralı memurlar arkadaşlarının yardımıyla hastaneye götürülerek tedavi edildi.

Haberin Devamı

Aydında kavgaya müdahale eden 3 polis yaralandı

Olayın ardından polis ekiplerine saldıran Murat Bayram, Sabahattin Bayram, Mesut Aslan, Arif Bayram, Arkan Aslan, Yaşar Aslan ve Hakan Bayram gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!