AUZEF sınavı ne zaman? 2022 AUZEF üç ders sınavı giriş belgesi ne zaman açıklanacak? Gözler üniversitede

Güncelleme Tarihi:

AUZEF sınavı ne zaman 2022 AUZEF üç ders sınavı giriş belgesi ne zaman açıklanacak Gözler üniversitede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 02:32

AUZEF üç ders sınavı için geri sayım devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı üç ders sınavı başvuruları 15 Temmuz tarihinde sona erdi. Başvuru şartlarını sağlayan öğrencilerin gerçekleştirdiği başvuruların ardından gözler sınav giriş belgesine çevrildi. Mezuniyete Üç Ders Sınavı giriş belgesi auzef.istanbul.edu.tr internet sitesinden erişime açılacak. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan öğrenci ilgili dersten başarılı sayılacak. Peki, AUZEF sınavı ne zaman? İşte, sınav ve giriş belgesi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

AUZEF mezuniyet üç ders sınavı ne zaman sorusunun yanıtı son gelişmeler ile takip ediliyor. Mezuniyete üç ders sınavı başvuruları 15 Temmuz'da tamamlandı. Mezun olmak için son derslerini verecek olan öğrenciler üç ders sınav giriş belgelerini AKSİS kullanıcı bilgileri ile alacaklar. Takvime göre sınav 24 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecek.

AUZEF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Mezuniyete Üç Ders Sınavı, 24 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşecektir.

Mezuniyete üç ders sınavına giren öğrencilerin başarı notu, mutlak değerlendirme sistemine göre hesaplanır. Sınavdan 50 puan ve üzeri alan öğrenci ilgili dersten başarılı sayılır. Vize, final ve bütünleme sınav notları mezuniyete üç ders sınavı değerlendirmesine dikkate alınmaz. Her ne sebeple olursa olsun mezuniyete üç ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mezuniyete Üç Ders Sınavına girme hakkı kazanan öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/login adresinden AKSİS kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yapıp sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

KİMLER SINAVA GİRECEK?

Programındaki eğitimini tamamlamış, mezuniyet için tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (FF) harf notu bulunan öğrenciler, mezuniyete üç ders sınavına girebilir.

Başarısız (FF) harf notu bulunmayan ancak mezuniyet için gerekli olan minimum 2.00 AGNO notunu sağlayamayan öğrenciler, en fazla üç DC, DD (koşullu başarılı) harf notlu derslerinden mezuniyete üç ders sınavına girebilir.

Öğrencilerin en son aldıkları (mezuniyete üç ders sınavından) not geçerli olur.

Zorunlu staj/uygulama veya ödev dersini tamamlamayan/başarılı olamayan öğrenciler mezuniyete üç ders sınavına giremez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!