Atalay'dan cumhurbaşkanlığı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Atalaydan cumhurbaşkanlığı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 14:14

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in "Başbakanımız Çankaya'ya çıkacak, devlet başkanı olacak" sözlerine ilk yanıt partisinden geldi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı konusunda kanaati yok" dedi.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklama yaptı.

Atalaydan cumhurbaşkanlığı açıklaması
Twitter’ı asla açmayız

Atalay “Başbakanımızın bu konuda kanaati yok” dedi. Atalay şunları söyledi:

Genel seçim araştırmalarımızda biz 49,7 oy oranında görülüyoruz. O bantta herhangi bir değişiklik yok. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda çözülebilir diye düşünüyoruz. O konuda rahatız. Bu şekliyle sistem yürür ve cumhurbaşkanlığı seçimi yapılır. Şu haliyle nasıl yürürse bundan sonra da yürür.

CEMAATE OPERASYON İDDİASI

Seçim döneminin en aktif aktörü bu paralel yapıydı. Şimdi de o aktörün durumu konuşuluyor. Büyük bir hezimettir onlar için büyük bir başarısızlıktır. Ve o kesimin abartıldığı gibi toplum içinde bir etkisinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Sayın Gülerce’nin özeleştirisi çok önemli. Eminim bu cemaat içinde özeleştiri yapan çoktur. Yapamları da gerekir. Bu yolun sonu çıkmaz sokaktır. Bundan soran özeleştiri yapıp ya eğitimi yönünde çalışan bir yapı olacaksın ya da yargıda, emniyette faaliyet gösteren bir yapı olmayacaksın. Şimdi o dosyalar olgunlaşıyor. Ama hukukun içinde olacak. O dosyalar olgunlaştıkça epey malzeme olacak…

BAKMADAN GEÇME!