Arda Turan'a FETÖ soruşturması

Güncelleme Tarihi:

Arda Turana FETÖ soruşturması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2018 09:25

FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına ilişkin futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Vatan Gazetesi'nden Elif Altın'ın haberine göre, ünlü futbolcular hakkındaki soruşturmanın “FETÖ terör örgütüne üye olmak”, “Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçlarından yürütüldüğü öğrenildi.

Futbolcular hakkında örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor. Soruşturmayı yürüten savcılık, ünlü isimlerin ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar verecek. Belözoğlu, Turan, Buruk ve Korkmaz hakkındaki soruşturma dosyaları ayrı ayrı yürütülüyor.

6 FUTBOLCUNUN DAVASI VAR

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında ‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu’nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

Haberin Devamı

EN SON BERKAY'LA YAŞADIĞI KAVGA İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Başakşehirli futbolcu Arda’nın, şarkıcı Berkay Şahin'le yaşadığı kavgadan dolayı 12.5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de Arda Turan'a 2.5 milyon lira ceza kesmişti.

BÜLENT KORKMAZ'DAN AÇIKLAMA

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında geçtiği iddialarına, "Ben yıllarca Türk milli takımı ve Galatasaray forması giydim. Sonra da teknik direktörlük hayatına atıldım. Benim ve ailemin yaşam tarzı belli. Benim bu işlerle alakam hayatım boyunca olmadı, olmaz da. Ben bu konuda çok rahatım" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısı düzenledi. 

"FETÖ İLE HAYATIM BOYUNCA ALAKAM OLMADI, OLMAZ DA"

Bülent Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında yer aldığı iddialarına ilişkin de gazetecilerin soruları üzerine açıklama yaptı.

Yıllarca Türk milli takım ve Galatasaray forması giydiğini kaydeden Korkmaz, "Sonra da teknik direktörlük hayatına atıldım. Benim ve ailemin yaşam tarzı belli. Benim bu işlerle alakam hayatım boyunca olmadı, olmaz da. Ben bu konuda çok rahatım. İsteyen istediği şekilde araştırır. Daha önce de sosyal medyada böyle haberler çıktı. Beni ve ailemi tanıyanlar bilir. 2 sene önce bununla ilgili biri çıkıp konuştu, televizyon aracılığıyla sonra özür diledi benden. Beni bilen bilir benim ve ailemin yaşam biçimini bilir. İsteyen istediği şekilde soruşturma yapabilir. Ben rahatım" diye konuştu. - Tolga YILDIRIM - Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!