Ara tatilde çifte bayram

Güncelleme Tarihi:

Ara tatilde çifte bayram
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2023 07:00

Yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1.2 milyon öğretmen dün ikinci ara tatil öncesi son dersler için sınıflardaydı.

Haberin Devamı

İkinci ara tatil, 21 Nisan’daki Ramazan Bayramı tatiliyle birleşecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kapsayan tatil toplam 9 gün sürecek. İstanbul Zeytinburnu’ndaki Ayhan Şahenk Ortaokulu’ndaki öğrenciler hem dini hem de milli bayramı içine alan tatil için heyecanlıydı. Çocuklar, ara tatil ve bayram planlarını şöyle anlattı:

- Feyza Albayrak (6’ncı sınıf): Tatili kitap okuyarak geçirme planı yaptım. Akrabalarım İstanbul Çatalca’da olduğu için bayramda orada olacağım. Kitaplarımı da yanımda götüreceğim.

- Ada Ceylince (6’ncı sınıf): Tatilde ilk birkaç gün ödevlerimi tamamlayacağım. Test çözmeye de zaman ayıracağım. Bayram tatili için aile büyüklerini ziyaret etmeye Sakarya’ya gideceğim.

- Mustafa Tuna Özer (6’ncı sınıf): Günlük soru çözümlerimiz var, tatilde ilk olarak bunlarla meşgul olacağım. Resim yapmayı çok sevdiğim için tatil, resme fazlaca zaman ayırmamı sağlayacak.

Haberin Devamı

- Furkan Tapar (6’ncı sınıf): Tatilde dedem ve babaannemi görüp ellerini öpmek için Tokat’a gideceğim. Oradaki arkadaşlarımı göreceğim için çok heyecanlıyım.

BAKMADAN GEÇME!