AÖF sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2021? AÖF final sınavı sonuç ekranı anadoluedu.tr'de olacak!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2021 AÖF final sınavı sonuç ekranı anadoluedu.trde olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 20:57

AÖF sınav sonuçları, söz konusu sınava katılım sağlayan adaylar tarafından takip ediliyor. 25 Ocak'ta tamamlanan Anadolu Üniversitesi final sınavlarının ardından yapılan değerlendirme sonrası sonuçlar anadoluedu.tr adresinden ilan edilecek. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi AÖF sınav sonuçları, öğrenci şifresi ile sorgulanacak. Üniversite eğitimini açıktan tamamlayan öğrencilerin gözü şimdi AÖF final sınavı sonuç ekranında. İşte, 2021 AÖF sonuçlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

2021 AÖF sınav sonuçları öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Takvime göre AÖF sınavları 16-17-18 Ocak ve 23-24-25 Ocak'ta gerçekleşti. Pandemi nedeniyle çevrim içi (online) ortamda tamamlanan sınavlar değerlendirme sürecinin ardından Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak duyuruyla erişime açılacak. Ancak AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, 'Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.' ifadesi kullandı.

Öğrenciler sonuçları https://aof.anadolu.edu.tr adresinden öğrenebilecekler.

Haberin Devamı

Öte yandan 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık 2020 tarihleri aralığında online olarak gerçekleşen AÖF sınavının sonuçları, 25 Aralık tarihinde erişime açılmıştı.
Bu bilgiler göz önüne alındığında AÖF final sınavı sonuçlarının 29 Ocak Cuma günü açıklanması ön görülüyor.

AÖF sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2021 AÖF final sınavı sonuç ekranı anadoluedu.trde olacak

BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre AÖF kayıt yenileme işlemi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak. Kayıtlar 25 Şubat 2021'de sona erecek.

Mazeretli kayıtlar ise 26 Şubat 2021 Cuma günü gerçekleşecek.

BAKMADAN GEÇME!