Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 17:31

Antalya'da aralarında mankenlerin de bulunduğu kişilere uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 8 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları ihbar üzerine İstanbul'dan Antalya'ya gelen yolcu otobüsünü Antalya-Korkuteli yol ayrımında durdular.
Otobüste yapılan aramada İ.Ş. ve H.T. ile birlikte 50 gram esrar ve 200 ecstacy hap ele geçirildi. Narkotik bürosu ekipleri, gözaltına alınan zanlıların sorgulanmasının ardından çeşitli adreslere operasyon düzenlediler.

Operasyonlarda, aynı çetenin elemanı oldukları öne sürülen N.K., oğlu M.H.K., E.Ö. ve kardeşi H.Ö., İ.K.O. ve çetenin lideri olduğu ileri sürülen S.D. gözaltına alındı.

Zanlıların üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, 600 gram esrar, 400 ecstacy hap, 85 gram kokain, 220 kök dişi Hint keneviri, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, 2 sahte kimlik, sahte sürücü belgesi ve uyuşturucu madde satışından kazanıldığı belirlenen 3 bin YTL ele geçirildiği bildirildi.

Soruşturmada ayrıca, gözaltına alınan çete üyelerinden uyuşturucu madde satın aldıkları ve mankenlik yaptıkları öğrenilen O.A. Isparta'da, Y.K ise Antalya'da yakalandı.

Y.K'nın daha önce'de uyuşturucu madde kullanırken yakalandığı iddia edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!