Angelina Jolie’yi Yeşilçam’da görmek isteriz

Güncelleme Tarihi:

Angelina Jolie’yi Yeşilçam’da görmek isteriz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 00:00

Yerli bir filmde hangi yabancı yıldızın oynamasını isterdiniz? e-kolay.net Sinema, yaptığı anketle bu sorunun yanıtına ulaştı. Anket sonuçları gösteriyor ki Angelina Jolie Türk izleyicilerin yabancı "sultan"ı.

Aralarında Nicole Kidman, Angelina Jolie ve daha pek çok ismin bulunduğu birbirinden yetenekli ve güzel aktrisi Yeşilçam’da görmek nasıl olurdu? Türk sinemaseverlerin yerli yapımlarda da görmek istediği dünya starları hangileri? Bu sorulara cevap arayan e-kolay.net Sinema bir anket yaptı. Ankette, Angelina Jolie oy çoğunluğuyla bu isimlerin başında yer aldı. Özel hayatıyla olduğu kadar, hayırsever kişiliğiyle de magazin basınının parlak yıldızlarından olan Angelina Jolie, e-kolay.net Sinema kullanıcılarının bir Türk filminde görmeyi en çok istedikleri aktris oldu.

Ankette ilk üç sırayı Hollywood yıldızları alırken, Avrupa sinemasının sevilen kadın oyuncuları Monica Belluci ve Audrey Tautou ise listenin alt sıralarında yer buldu. Toplam 5 bin 830 oyun yarısından fazlasını alarak e-kolay.net Sinema katılımcıları tarafından 1. seçilen Angeline Jolie’yi Oscar ödüllü güzel oyuncu Nicole Kidman takip etti.

İşte ilk beş

1. Angelina Jolie(%51 2.948 oy)

2. Nicole Kidman(%19 1.095 oy)

3. Liv Tyler(%14 835 oy)

4. Monica Belluci(%14 802 oy)

5. Audrey Tautou(%3 150 oy)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!