Amerikalı Derya evine gelecek

Güncelleme Tarihi:

Amerikalı Derya evine gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

3 saatlik Rumeli Hisarı konserinin 1 saatinde seyirciler ve basın mensuplarıyla dertleşen İbrahim Tatlıses, ‘‘Amerikalı Derya Tuna aslanlar gibi evine gelecek’’ dedi.

İBRAHİM Tatlıses, 25 yıllık sanat hayatında ilk kez sahne aldığı Rumeli Hisarı'nda hayranlarıyla dertleşti. Tatlıses, üç saatlik konserinin yaklaşık bir saatini özel hayatını anlatarak geçirdi. Sahneden çocuğunun annesi, 18 yıllık hayat arkadaşı Derya Tuna'ya ‘‘Amerikalı Derya Tuna’’ diyerek hitap eden İbrahim Tatlıses, ‘‘Amerikalı Derya Tuna aslanlar gibi evine gelecek’’ diye konuştu.

Rumeli Hisarı konserine korumalar eşliğinde oğlu İdo ile birlikte gelen İbrahim Tatlıses, repertuarını ‘‘Aşk Türküleri’’nden oluşturduğu konserinin ardından bir de basın toplantısı düzenledi. Konserine beyaz bir takım elbise diktirmesinin, Derya Tuna'nın bu gece için oğlu İdo'ya beyaz elbise giydirmek istemesinden kaynaklandığını hatırlatan İbrahim Tatlıses, televizyonda canlı yayında kendisini zor durumda bırakan Reha Muhtar'a da çatmadan geçemedi.

İbrahim Tatlıses, daha sonra ‘‘İbo Şov’’ içinde magazin programının aralarına iki bölümden oluşan bir magazin programı koyacağını söyledi. Tatlıses, ‘‘El mi yaman bey mi yaman’’ dedi. Bu konuşmalarının Amerika'ya gidip gitmediğini soran İbrahim Tatlıses, ‘‘Konuklar arasında bir köstebek var mıdır acaba?’’ dedi.

Reha Muhtar yalancı

İbrahim Tatlıses'in sahnede değindiği konulardan biri de Reha Muhtar oldu. Canlı yayında kendisini zor durumda bırakan Reha Muhtar'ın taklitini yapan Tatlıses, ‘‘Önceki gün oğlum İdo ile Tatilya'ya gittik. İdo eğlenirken, ben de Tatilya'nın müdürünün odasında oturuyordum. Bu sırada Reha Bey benimle ilgili bir haberi okuyordu, 'Birisi Amerika'da diğeri Bodrum'da keyif sürüyor. Oğlu da İstanbul'da' deyince tepem attı. Ben de çok kızdım tabii ki. Bir insan işini şerefi ve haysiyeti ile yapmalı’’ dedi.

Derya’nın dediği olur

Tatlıses, Derya Tuna'nın oğlu İdo'ya beyaz takım giydirmek istemesi üzerine kendine de bir beyaz takım elbise diktirdiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!