Altı genç kız dört üzücü olay

Güncelleme Tarihi:

Altı genç kız dört üzücü olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 17:06

Bugün Adana ve Samsun'da, dört ayrı olayda 6 genç kızın yaşadıkları korkunç olaylar ortaya çıktı. Samsun'da 2 aylık hamile 18 yaşındaki genç kız, iç çamaşırlarından 89 pamek bonzai ile yakalandı. Adana'da 17 yaşındaki genç kıza masaj salonunda fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı. İki lise öğrencisi heyecan olsun diye hırsızlık yaparken yakalandı. Hatta 15 yaşındaki iki arkadaştan biri yurttan kaçarken kolundan yaralandı. İşte o üzücü haberlerin detayları:

Haberin Devamı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasında 55 AZ 908 plakalı otomobil ile Ordu’dan Samsun’a uyuşturucu getirileceğini belirledi. Sivil ekipler bunun üzerine dün Samsun-Ordu karayolu Kirazlık mevkinde yaptıkları yol uygulamasında otomobili durdurup sürücüsü Cafer K. (26) ile araçta bulunan Senem Ş.P. isimli kadın ve Rıdvan Ş.’yi (25) araçtan indirdi.

İÇ ÇAMAŞIRLARINDAN ÇIKANLAR POLİSİ ŞAŞIRTTI

Otomobili arayan polis suç ve suç unsuruna rastlamadı. Polis bu kez şüphelilerin üst aramasını yaptı. İddiaya göre kadın polis tarafından aranan ve iki aylık hamile olduğunu söyleyen Senem Ş.P.’nin iç çamaşırlarına gizlediği 89 paket halinde 267 gram satışa hazır bonzai ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Altı genç kız dört üzücü olay

ASKER İZNİNDE YAKALANDI

Polis Rıdvan Ş.’nin İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada ise satışa hazır 32 paket halinde 96 gram daha bonzai ele geçirildi. Evde bulunan ve askerden izne gelen Nuri K.’da (22) gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.

MASAJ SALONUNA FUHUŞ BASKINI

Adana’da Merkez Seyhan İlçesi’nin Cemalpaşa Mahallesi’nde bir masaj salonuna fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Salona girip, masaj yaptırdıktan sonra çıkan müşterilerle görüşen polis, içeride fuhuş yaptırıldığını, masaj için 200, ilişki için ise ayrıca 50 lira alındığını belirledi. Masaj salonuna baskın düzenleyen Ahlak Bürosu polisleri, Y.İ.’yi cinsel ilişkiye girerken suçüstü yakaladı.

Altı genç kız dört üzücü olay

HAMİLE DE VAR

Masaj salonunda çalışan ve hamile bir kadının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularında yapılanın fuhuş olmadığını savunan şüpheliler, "Kasık masajı, bir masaj çeşidi" diye ifade verdi. Şüphelilerin ayrıca iş başvurusu sırasında ’Tecrübemiz yok" diyen kadınlara, "Önemli değil,zamanla öğrenirsiniz" cevabını verdiği iddia edildi. Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

HEYECAN OLSUN DİYE HIRSIZLIK

Yine Seyhan İlçesi’nde bir lisede eğitim gören G.N.A. ile N.A., okuldan kaçıp Çakmak Caddesi’ne giderek mağazaları gezmeye başladı. Kızların hareketlerinden ve mağazalara girip çıkmasından şüphelenen Güven Timleri onları takibe aldı. Girdikleri 3 ayrı mağazadan tişört, parfüm ve takı çalan kız öğrenciler, sivil ekiplerce durduruldu. Kızların çantasını kontrol eden polisler, değişik mağazaların barkot ve fiyat etiketlerini taşıyan 16 farklı ürün buldu.

Altı genç kız dört üzücü olay

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen G.N.A. ile N.E., hırsızlığı ’heyecan olsun’ diye yaptıklarını söyledi. Kızlar ifadelerinin serbest bırakılıp ailelerine teslim edildi.

Haberin Devamı

KOLUNA KORKULUK BATTI


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı merkez Seyhan İlçesi’ndeki Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu’nda kalan E.S. ile S.B., akşam saatlerinde dışarı çıkmak istedi. Görevlilerin, "Bu saatten sonra çıkmanıza izin veremeyiz" demesi üzerine sinirlenen kızlar, firar etmeye karar verdi.

Altı genç kız dört üzücü olay

Yurt bahçesinin arka tarafına giden kızlardan S.B., arkadaşı E.S.’yi omzuna alıp 2 metre yüksekliğindeki duvarın üzerine çıkardı. E.S., duvarın üzerindeki korkulukları aştı, aynı yolu kullanmak isteyen S.B., ise korkulukların arasında sıkıştı. Korkuluklardan kurtulmaya çalışan S.B.’nin sağ kolunu demir sıyırdı. Kolundan yaralanan genç kız çığlık atınca olay yerine güvenlik görevlileri geldi. S.B., hastaneye götürülüp tedavi edildikten sonra tekrar yurda teslim edildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!