Adıyaman'da trafik kazası: 20 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda trafik kazası: 20 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 11:16

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, beton mikseri ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 20 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Besni-Üçgöz kara yolunun 4. kilometresinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 02 FP 225 plakalı beton mikseri ile Ali Turgut yönetimindeki 02 D 2104 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı.

Kazada, sürücü Ali Turgut ile yolcularından Engin Kazan (21), Engin Cankara (24), Vakkas Cankara (24), Eren Sancar, Hatice Sarı (7), Feride Sancar, Mehmet Karakuş (72), Nazife Şahin, Özgür Ersinan, Tülay Aslan (35), Hatice Şahin (64), Gülistan Koca (70), Dilan Aslan (12), Ahmet Öncebe (39), Mustafa Koca (18), Hüseyin Karataş (35), M. Emre Sancar (2), Nazlı Sarı (23) ve Seydi Ataş (22) yaralandı.
Kaza sırasında araçta sıkışan minibüs sürücüsü Ali Turgut ile yolculardan Tülay Aslan uzun süre kurtarılmayı bekledi. Araçlar kepçe ve traktör yardımıyla birbirinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, oksijen kaynağı kullanarak araç içinde sıkışan yaralıları kurtardı.

Besni Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Vakkas Cankara, Ahmet Öncebe ve Engin Kazan ayakta tedavi edildi. Durumu ağır olan minibüs sürücüsü Ali Turgut Gaziantep Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Adıyaman Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazanın ardından kaçan beton mikserinin sürücüsünün arandığı bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!