Adalet Bakanlığı 11 bin personel alacak | Başvurular ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanlığı 11 bin personel alacak | Başvurular ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2019 09:46

Adalet Bakanı Gül, adliyeler, Bakanlık merkez teşkilatı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edileceğini bildirdi. Bu gelişmenin ardından, söz konusu alımlar için başvuruların ne zaman başlayacağı ve diğer detaylar merak konusu oldu. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?

Haberin Devamı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni personel taleplerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını belirtti. İşte, heyecanla beklenen Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımının detayları...

Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceklerini kaydeden Gül, bu kapsamda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı ilanına yıl içerisinde çıkacaklarını ifade etti.

Teşkilatlarına güç katacak yeni personelle adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hale getireceklerinin altını çizen Bakan Gül, istihdamın adalet teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün duyurduğu çeşitli branş ve pozisyonlarda 11 bin personel alımının başvuru şartları ve başvuruların başlayacağı tarih henüz belli olmadı.

Haberin Devamı

Söz konusu istihdam hakkında gelişmeler oldukça haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!