"Acun ılıcalı'ya şükrediyorum"

Güncelleme Tarihi:

Acun ılıcalıya şükrediyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 11:43

Gizem Akın hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENMİŞLERDİ (FOTO-GALERİ)     

“Var mısın Yok musun?” yarışması ile televizyon dünyasında adını duyuran, ardından “Survivor” ile ekranlarda gördüğümüz Gizem Akın, şu sıralar ise her Pazar Star TV’de yayınlanan magazin programı Süper Starlife ile evlerimize konuk oluyor. Gizem Akın katıldığı programlardan sonra değişen hayatı ve “Var mısın Yok musun?” yarışmasında tanıştığı, “Survivor” adasında evlenmeye karar verdiği Hakan Hatipoğlu ile olan evliliğini Hürriyet Aile'ye anlattı.

“Var mısın Yok musun?” programına katılman nasıl oldu?

Öncelikle küçüklüğümden beri televizyon işi yapmak istiyordum. İzlediğim bir bölümde liseden arkadaşım yarışıyordu ve ondan etkilenip yarışmaya başvurdum. Bir sene boyunca yarışmadaydım. 250. programda yarıştım ve yarışmadan 135.000 TL ile ayrıldım. En önemlisi Hakan’la orada tanıştım (Gülüyor).

Haberin Devamı

"ACUN ILICALI'YA ŞÜKREDİYORUM"     

Hayatın değişti.        

Kesinlikle öyle… Hem Hakan’la tanışmam hem de herkes tarafından güzel bir şekilde tanınmam açısından çok mutluyum. Tabii tüm bunların arkasında Acun Ilıcalı var, Acun Bey’e şükrediyorum, her zaman bize destek verdiği için.

“Survivor”dan bahsetsek biraz?

Çok zor bir yarışmaydı, açlık ve tuvalet imkanları gerçekten çok kötüydü.

Survivor’da en iyi anlaştığın kişi kimdi? 

“Var mısın Yok musun?”da kimse kimseye rakip değildi ama Survivor’da her şey değişti. İşin içine rekabet girdi ve herkesin gerçek kişiliği ortaya çıktı. En iyi anlaştığım kişi Merve’ydi. Ben ve Hakan elendikten sonra bizi temsilen Merve kaldı. Bizim kahramanımız oldu. İyi mücadele etti, hakkıyla kazandı.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE                                      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!