AÖL sınav sonuçları ne zaman hangi gün açıklanacak? Sonuç tarihi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınav sonuçları ne zaman hangi gün açıklanacak Sonuç tarihi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2018 20:37

AÖL 2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavlarının sonuçlarına yönelik heyecanlı bekleyiş bugün de devam ediyor. 08 - 09 Aralık 2018 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen sınavlara katılan öğrenciler, şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, açık lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Ortaöğretim yani lise eğitimini açıktan sürdüren pek çok kişi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınavlarının sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Aralık ayının son günlerinin yaklaşmasıyla beklentileri artan açık lise öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı İşte, AÖL sınav sonuçlarına dair merak edilen detaylar...

SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının ardından sonuç açıklaması ile merak konusu olan AÖL sınav sonuçları, öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. AÖL sonuçlarının, geçtiğimiz yılın takvimi göz önünde bulundurulduğunda sonuçların 25 Aralık tarihinde erişime açılacağı söylenebilir.

AÖL İŞ TAKVİMİ GÜNCELLENDİ

Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2018-2019 iş takvimi güncellendi. AÖL öğrencileri, iş takvimini inceleyerek sınav tarihleri ve diğer bazı detaylar hakkında bilgi sahibi olabilir.

Haberin Devamı

2018-2019 İŞ TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!