Beyoğlu'nda kaçan boğa, oralığı birbirine kattı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlunda kaçan boğa, oralığı birbirine kattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2007 18:20

Beyoğlu'nda, kamyonetten indirilirken kaçan ve bir zabıta memuru ile vatandaşı hafif yaralayan kurbanlık boğa, 3 saatlik çabayla etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İdris Aşkın ve İsmail Islak tarafından Giresun'un Alucra ilçesinden getirilen kurbanlık boğa, Dolapdere'deki kurban satış yerinde kamyonetten indirilirken kaçtı.

Kurban satış yerinden çıkarak Dolapdere Caddesine doğru ilerleyen boğayı yakalamak için sahipleri, zabıta ekipleri ve vatandaşlar yoğun çaba harcadı. Kontrol altına alınamayan boğa, daha sonra yakındaki Bahariye Caddesi'ne girerek ara sokaklarda kaçışını sürdürdü.

Zaman zaman yol ortasında durarak trafiğin tıkanmasına yol açan boğa, yaşanan kovalamaca sırasında caddeden geçen bir vatandaş ile kendisini engellemeye çalışan bir zabıta memurunu da hafif yaraladı.

Zabıta ekipleri ve vatandaşların çabaları sonucu aynı semtteki bir motor ve jeneratör onarım atölyesinde sıkıştırılan boğa, olay yerine çağrılan Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibince uyuşturucu iğneyle sakinleştirildi.
Yaklaşık 3 saatlik çabayla etkisiz hale getirilerek sahiplerine teslim edilen boğa, bir kamyonete konularak götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!