4 aylık hamile eşi de servis aracındaydı

Güncelleme Tarihi:

4 aylık hamile eşi de servis aracındaydı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 13:23

Diyarbakır'da polis aracına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Tavşancı'nın hamile olan polis eşi Seda Tavşancı'nın da saldırı sırasında aynı araçta olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

ŞEHİT POLİSİN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

TÖRENDEN FOTOĞRAFLAR

Diyarbakır'da polise hain saldırı

EŞİ DE SERVİS ARACINDAYDI

Ramazan Tavşancı'nın babası Şükrü Tavşancı, oğlunun 10 yılı aşkın süredir polis memuru olarak görev yaptığını belirtti.

Tavşancı, şöyle dedi:
“Evladım, meslektaş eşiyle birlikte 4 yıldır Diyarbakır'da görev yapıyordu. Olay sırasında eşinin de aynı serviste bulunduğunu duyduk. Polis olarak bizi gururlandıran oğlumun şehit düşmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vatan sağ olsun... Polis eşi 4 aylık hamile olan evladım, ikinci kez babalık sevincini yaşayamadı. Hükümetimizden böyle haince saldırıları önlemelerini istiyoruz. Nice kuzularımız şehit düşüyor, içimiz yanıyor.”
Tavşancı, oğlunun cenazesinin bugün Edirnekapı Polis Şehitliği'nde toprağa verileceğini kaydetti.

Haberin Devamı

ŞEHİT POLİSE SON VEDA 

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/5_polis.gifŞehit olan polis memurlarından Ramazan Tavşancı'nın cenazesi öğle saatlerinde İstanbul'a getirildi. Atatürk Havalimanı'ndan aile tarafından alınan cenaze ardından da Fatih Camisi'ne götürüldü.Cenazeyle birlikte şehit polis memuru Ramazan Tavşancı'nın eşi Seda Tavşancı, annesi Hüsniye Tavşancı ve şehitin kardeşleri de camiiye geldi. Ramazan Tavşancı'nın cenazesinin getirilmesinin ardından, şehit polisin eşi Seda Tavşancı bir süre eşinin tabutu başında gözyaşı döktü. Şehit polisin yakınları da uzun süre tabutun başından ayrılamadı.

 

ABDÜLKADİR AKSU: " TERÖRLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ SONUÇLAR ELDE EDECEĞİZ"

 

Cenaze törenine Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Feyyaz Öğütçü, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Yalçın Ataman, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksoy, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah katıldı. Cenaze töreni öncesi gazetecilere bir açıklama yapan İçişleri eski Bakanı Abdülkadri Aksu, tezkereye değinerek "Tezkerenin iyi bir sayıyla geçmiş olması çok önemli." dedi. Aksu, Kuzey Irak'a operasyonlarla ilgili, "Operasyonla ilgili birçok ülke bizi haklı buluyor. Bundan önceki yıllar böyle değildi. Başbakan ve bakan arkadaşlarımızın gayretleri sonucu bu noktaya geldik. Terörle mücadelede daha önemli sonuçlar elde edeceğiz" diye konuştu. Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksoy ise, "Üzüntümüz çok büyük. Üzüntülüyüz" şeklinde konuştu.

 

Haberin Devamı

GERİDE DOĞMAMIŞ BİR BEBEK VE 6 YAŞINDAKİ ÇAĞRI KALDI

 

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/kahreden_sayilar.jpgŞehit Polis memuru Ramazan Tavşancı'nın eşi Seda Tavşancı da eşiyle aynı merkezde görevli polis memuruydu. 4 aylık hamile olan Seda Tavşancı, oğlu ve karnındaki bebeğiyle cenazeye geldi. Şehit polis memurunun 6 yaşındaki oğlu Çağrı ise, herşeyden habersiz ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Fatih Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, camiiden çıkarılan cenaze, cenaze arabasına konuldu. Eşini teröre kurban veren Seda Tavşancı, yürümekte zorluk çekti. Şehit annesi Hüsniye Tavşancı ise, oğlunun ardından gözyaşı döktü. Eşinin tabutunun arkasından yürüyen Seda Tavşancı eşinin İstanbul'a gelmek istediğini söyledi. Seda Tavşancı, eşinin cenazesi giderken, uzun uzun eşinin tabutuna baktı ve ona gözyaşları arasında veda etti.

 

Haberin Devamı

CENAZE EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

 

34 yaşında şehit olan polis memuru Ramazan Tavşancı'nın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!