Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak? 1.Bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak 1.Bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 17:23

Muhteşem Yüzyıl dizisinin devam niteliğinde olan Kösem Sultan Dizisi ne zaman başlıyor? Dizide yer alacak oyuncular kimler? Kösem Sultan dizisi 1. Bölüm fragmanı ile sizlerle.

Haberin Devamı

TIMS Productions tarafından üstlenilen dizi yeni sezona damgasını vurması bekleniyor. Heyecanla beklenen 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem Sultan' dizisinin ilk fragmanı yayımlandı. Fragmanın ilk karelerinde Kösem Sultan'ın gençlik yıllarını 9 bölüm canlandıracak Yunan oyuncu Anastasia Thsilimpou'nun izleri vardı.

YUNAN GÜZELİ

Kösem Sultan'ın gençlik yıllarını canlandıracak oyuncu Yunanistan'dan bulundu. 17 yaşında lise öğrencisi olan Anastasia, ülkesinde de oyunculuk yapıyor. 'Sultan Ahmed' karakterini canlandıracak Ekin Koç'la kamera karşısına geçen Anastasia, 'Kösem' karakterini canlandırmak için Türkçe öğrenmeye başladı. Anastasia Thsilimpou Kösem rolünü 9. bölümden sonra Beren Saat'e devredecek.

Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak 1.Bölüm fragmanı izle

Haberin Devamı

TARİHTE KÖSEM SULTAN

Haseki Mâh-Peyker Kösem Valide Sultan 1950 yılında dünyaya gelmiştir. Osmanlı devlet yönetiminde etkin bir rol oynamış Haseki Sultan ve Valide Sultandır. Osmanlı padişahı I. Ahmed'in eşidir. Osmanlı tarihinin en güçlü kadın sultanlarından birisi olarak kabul edilmektedir. Hayatı romanlara, tiyatro oyunlarına, opera eserlerine konu olmuştur. 4. Murat'ın genç yaşta ölümü üzerine Kösem sultan yerini almıştır. Osmanlı'nın en güçlü kadınları arasında anılan Kösem Sultan, torunu 4. Mehmed döneminde padişahın annesi Turhan Sultan tarafından boğdurularak öldürülmüştür. Kösem Sultan, Harem'de katledilen ilk sultandır.

Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak 1.Bölüm fragmanı izle

KÖSEM SULTAN OYUNCULARI

Aylardır konuşulan Kösem Sultan dizisinin oyuncu kadrosu ünlü isimlerle ile dolu.

Beren Saat, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz, Kadir Doğulu Erkan Kolçak Köstendil Kösem Sultan dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Uzun süredir heyecanla beklenen Kösem Sultan dizisi Kasım ayında TV ekranlarıyla buluşacak.

DİZİNİN YÖNETMENLİĞİNİ KİM ÜSTLENDİ?

Yapımcısı Timur Savcı olan dizinin 3 yönetmeni var. Diziyi Mert Baykal, Deniz Koloş ve Zeynep Deniz Günay Tan yönetiyor.

AHMED VE KÖSEM AŞKI

Ahmed ve Kösem'in aşkı, doğuda ve batıda hüküm sürmeye çalışan bir devletin ağır yükünü omuzlarından kaldıran ve yollarını açan bir aşk olarak tarihe yazıldı.

KÖSEM SULTAN FRAGMANI İZLE!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!