Adı Mutluluk 17. Final Bölüm Fragmanını İzle!

Güncelleme Tarihi:

Adı Mutluluk 17. Final Bölüm Fragmanını İzle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 16:24

Fox TV’nin sevilen gençlik dizisi Adı Mutluluk, 17.bölümüyle final yapacak. Final bölümü 12 Ekim Pazartesi akşamı Fox TV’de.

Haberin Devamı

Fox TV'nin gençlik dizisi Adı Mutluluk ekranlara veda edecek. Dizinin başrolünü Ezgi Eyüboğlu ile paylaşan Kaan Yıldırım veda haberini sosyal medya hesabından açıkladı. Yıldırım, ekibin veda pozunun altına “Bizden bu kadar. Emeği geçen herkese teşekkürler” yazdı.

Adı Mutluluk 17. Final Bölüm Fragmanını İzle

ADI MUTLULUK 17.BÖLÜM FRAGMAN İZLE!




ADI MUTLULUK 16.BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Batu'nun, Sera ile yaşadığı gece Kumsal'ı çok üzmüştür. Kumsal, Batu'dan uzak kalmaya çalışır. Batu ise Kumsal'ın gönlünü almakta kararlıdır. Kumsal ve Sera, okulun dergisinde çalışmak için iş başvurusunda bulunurlar.

Aralarına beklenmedik bir isim daha katılır: Batu! Üçlü, derginin ilk sayısı "aşk" için birlikte çalışırlar. Eren, Kumsal'ı unutmaya karar verir, hiç olmadığı kadar sinirlidir. Eren'in yardımına Dolunay koşar. Ancak Dolunay'ın Eren'e yaklaşma amacı hiç de masum değildir.

Haberin Devamı

Gonca ve Zeki radyoda "Erkekler öküz müdür?" konulu tartışma programı başlatırlar. Batu, Kumsal'dan karşılık almayınca çok ciddi bir karar alır. Bu karar ile herkes şok olur!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!