CHP'de Murat Özçelik liste dışı

Güncelleme Tarihi:

CHPde Murat Özçelik liste dışı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 08:39

CHP’nin 1 Kasım genel seçimi için milletvekili aday listesinde önemli ölçüde bir değişiklik yaşanmadı.

Haberin Devamı

Ardahan birinci sırada, IŞİD’in elinde 49 gün rehin kalan eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz aday gösterildi.

Kahramanmaraş birinci sırada RTÜK üyeliğinden istifa eden Ali Öztunç aday gösterildi. Kars’ta ise eski milletvekili Selami Yiğit aday oldu.

ÖZÇELİK’E FATURA KESİLDİ

CHP Parti Meclisi’nde adı Durdu Özbolat ile yumruklu kavgaya karışan Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ise liste dışı kaldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Özçelik’i aday göstermeyerek kavganın faturasını kesti.

ÖZÇELİK İSTİFA ETTİ

Öte yandan Murat Özçelik de dünkü MYK’da duygusal bir konuşma yaparak istifasını sundu. MYK’dan erken ayrılan Özçelik MYK’nın ardından toplanan PM’ye katılmadı.

ŞENER ADAY GÖSTERİLMEDİ

AK Parti’nin kurucu isimlerinden eski bakan Abdüllatif Şener’in, CHP’den milletvekili adayı olacağı yönündeki sürpriz de gerçekleşmedi. Şener aday gösterilmedi.

Haberin Devamı

Şener dün katıldığı bir televizyon programında da, “Şu anda benim de bilgim dahilinde bir adaylık durumu yok ama bu olmaz diye bir şey yok. CHP’den siyasete devam edebilirim” demişti. Kulislerde değiştirileceği ifade edilen Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tekrar aday gösterildi.

ALİ BALKIZ ANKARA'DAN ADAY

Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Ali Balkız Ankara 1. Bölge 8. sıradan aday gösterildi. CHP 7 Haziran seçimlerinde bu bölgeden 7 aday çıkarmıştı. CHP Hatay’da da 4 aday çıkarmıştı 1 Kasım seçimlerinde Hatay 5. sıraya Hatay eski İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nu aday olarak gösterdi.

CHPde Murat Özçelik liste dışı
Liste heyecanı... Sürpriz AK Parti’de olacak



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!