Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit

Güncelleme Tarihi:

Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 21:19

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hendek açarak yolu kapatmak isteyen PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir polis şehit oldu.

Haberin Devamı

İlçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensupları, olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Çıkan çatışmada bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit

HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Akşam saatlerinde Şemdinli-Yüksekova karayolu iş makineleri ile kapatmaya çalışan PKK’lılara müdahale eden özel harekat polislerine uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı düzenlenmiş, saldırıda 2 özel harekat polisi yaralanmıştı. Yaralı polisler bölgeye sevk edilen ambulansla Şemdinli Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen komiser Ahmet Çamur şehit oldu. Şehit komiser Ahmet Çamur'un, Trabzon’un Çaykara nüfusuna kayıtlı olduğu, cenazenin ise yarın ikindi namazını müteakiben ilçeye bağlı Soğanlı Mahallesi’nde defnedileceği belirtildi.

Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit
Iğdır ve Hatay'da saldırı

Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit
İstanbul'da Selimiye Orduevi bahçesinde patlama

Bu kez Şemdinli: Bir polis şehit
Bingöl'de bombalı saldırı: 3 şehit, 6 yaralı

Haberin Devamı

Hakkari'de şehidin acısı Trabzon'a düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan polisin, Trabzon’un Çaykara ilçesi nüfusuna kayıtlı komiser Ahmet Çamur (46) olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Şemdinli ilçe girişinde iş makinesiyle hendek açarak yolu kapatmak isteyen terör örgütü mensupları, olay yerine müdahale için gelen güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açmış, çatışmada bir polisin şehit olduğu bildirilmişti.

Şehit polisin, Çaykara ilçesine nüfusuna kayıtlı Özel Harekat Şubesinde görevli komiser Ahmet Çamur olduğu öğrenildi. Çamur’un, 3 kız çocuk babası olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!