Kiralık Aşk 8. bölüm fragman izle (Video) Saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 8. bölüm fragman izle (Video) Saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 09:59

Star Tv’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk Cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Sürprizlerle dolu 8. yeni bölümü bu akşam Star Tv’de.

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı Kiralık Aşk dizisinde yine aşk dolu heyecanlı sahneler sizleri bekliyor. Kiralık Aşk geçen hafta Cuma akşamı ekrana gelen 7. son bölümüyle reytinglerde birinci oldu. Bu akşam saat 20.00’da ekranlara gelmeye hazırlanan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümünde Ömer ve Defne arasında aşk mı başlıyor?


KİRALIK AŞK 1. FRAGMANI - VİDEO İZLE





KİRALIK AŞK 8. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Defne her zaman ki gibi Ömer’in kahvaltısını hazırlamak için eve gelir. Bir de ne görsün? Ömer çok hasta. Hemen onu bakıma alır. Çorba, ateş düşürmek için buz torbası, şefkatli dokunuşlar, sevgi dolu bakışlar… Uzun zamandır kimsenin ilgisini ve şefkatini bu kadar hissetmeyen Ömer, Defne’nin bu kadar yakınında olmasına yine dayanamayacaktır.

Haberin Devamı

Ömer, hala doğum günündeki kitabı Yasemin’in aldığını zannederken, Yasemin de bu durumun tadını çıkartmaktadır. Artık Ömer’i elde etmek için önünde hiçbir engel kalmadığını düşünen Yasemin’in planları, hiç beklenmedik biri tarafından altüst edilecektir.

Haberin Devamı

Neriman ise tabi ki boş durmamaktadır. Bu sefer tersinden taktik uygulayacaktır. Evlilik yıldönümünü kutlamak için büyük bir davet veren Neriman tatlı diliyle Ömer’in aklını Defne konusunda karıştıracak, ona yönelmesini sağlayacaktır.

Kiralık Aşk 8. bölüm fragman izle (Video) Saat kaçta, hangi kanalda

7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sinan ve Defne arasında duygusal bir ilişki olduğunu düşünen Ömer, Defne'yi karşısına alıp ciddi bir konuşma yapıyor. Defne'yi Sinan'dan kıskanan Ömer, şirket çatısı altında duygusal bir ilişkinin yaşanmaması gerektiğini söylerken, Defne duydukları karşısında şok oluyor. Defne ve Ömer arasındaki soğukluk, Yasemin'de zafer hissi uyandırıyor. Başlarda Yasemin'e aşık olan, hatta Neriman’ın oyununa destek olan Sinan ise Defne'ye garip hisler duymaya başlıyor. Peki, Defne tüm bunların bir yanlış anlaşılma olduğunu Ömer'e açıklayacak mı? Defne ve Sinan'ın birlikte olduğunu düşünen Ömer, Yasemin'e mi yakınlaşacak? Neriman, şimdi ne yapacak?

Haberin Devamı


KİRALIK AŞK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Barış Arduç - ÖMER

Kuralcı, titiz, zeki, çalışkan, başarılı bir ayakkabı tasarımcısı. Sinan’la ortak firma sahibi. Anne ve babasının ölümünden dedesini sorumlu tutuyor.


Elçin Sangu - DEFNE

Anneannesi ve kardeşleriyle yaşar, garsonluk yaparak para kazanır. Yaşadığı acılara rağmen neşesini kaybetmeyen, hep bir mutluluk sebebi bulabilen biri.


Salih Bademci - SİNAN

Ömer’in ortağı. Zengin, çapkın, mantıklı ve başarılı bir işadamı. Söz konusu aşk olduğunda tutkulu ve işini şansa bırakmayan biri.


Sinem Öztürk - YASEMİN

Kötü kalpli, hırslı bir kadın. Yeni girdiği işinde patronu Ömer’i tavlamak için her şeyi yapabilecek kadar kötü biri.

Haberin Devamı


Nergis Kumbasar - NERİMAN

Dizideki aşk oyununu yazan ve rolleri paylaştıran, Ömer’i evlendirmeye çalışan paragöz ve kötü biri.


Levent Ülgen - NECMİ

Neriman’ın kocası, Ömer’in amcası. Hayatı boyunca para yemiş, gezmiş, tozmuş, içten pazarlık abidesi bir karakter.

BAKMADAN GEÇME!