CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Oğlum paraları sıfırladın mı demeyeceğim

Güncelleme Tarihi:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Oğlum paraları sıfırladın mı demeyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 01:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mütevazı bir evde yaşadığını belirterek “Size sözüm söz. Ben sabah 06.00’da oğluma telefon edip ‘Oğlum paraları sıfırladın mı?’ demeyeceğim. Her kuruşun hesabını bu millete vereceğim” dedi. Seçim çalışmalarını Konya, Denizli ve ilçelerinde sürdüren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

VATANDAŞ PERİŞAN

“Siyasete atıldıktan sonra malvarlığımı internet sitesinden yayınladım. Öyle dolarlarım olsun, çocuklarımın, gelinlerimin, hanları hamamları olsun diye bir düşüncenin içinde asla ve asla olmadım. Benim derdim şu: Bir çocuk yatağına aç girmiyorsa ben huzurluyum. Efendim ne yapmış, yol yaptık. Yol yapmayan hükümet var mı? Köprü yaptık. Köprü yapmayan hükümet var mı? 13 yılda işsizliği bitiremediysen 6 milyon 250 bin işsiz var iken, sen ne yaptın? Yoksulluğu bitirmedin. 17 milyon yoksulumuz var. Ne yaptın sen köşeyi döndün, akrabaların, yandaşların köşeyi döndü. Vatandaş, perişan vaziyette. Şimdi kalkmışlar mağdur edebiyatı yapıyorlar. Ne oldu? ‘Kefen giydik’. Yahu kardeşim bir şey yok ortada, neden kefen giyiyorsun? ‘Uçak’ dedin aldın, ‘villa’ dedin aldın, ‘yat ve gemi’ dedin aldın, ‘saray’ dedin aldın. Yahu bırak da biraz millet mağdur olsun bari. Biraz da millet köşeyi dönsün.

RAPORU GİZLİYORLAR


Kamuoyundan gizliyorlar ama Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni bir raporu çıktı. 200 bin ek dersliğe ihtiyaç var. Çift öğrenim yapan çocuklarımız var. Sınıfları kalabalık olan çocuklarımız var. Bunların tamamını düzelteceğim. Öğretmeni bu toplumun en onurlu kişileri yapmak zorundayız.”

Haberin Devamı

Dövizli eleştiri

ÖZEL uçakla Konya’ya oradan da helikopterle Ereğli ilçesine gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İstasyon Meydanı’nı dolduran gençler taşıdıkları dövizlerle iktidarı eleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!