İl il iftar saatleri - Oruç saat kaçta açılacak? 2018 Ramazan imsakiyesi

Güncelleme Tarihi:

İl il iftar saatleri - Oruç saat kaçta açılacak 2018 Ramazan imsakiyesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 16:48

Akşam saatlerinin yaklaşmasıyla birlikte iftar saatleri araştırma konusu oldu. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar bir yandan iftara hazırlanırken bir yandan da iftar saati araştırmalarına hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 2018 takvimine göre oruçlarını açacak vatandaşlar iftara ne kadar kaldığını sorguluyor. Peki, iftara ne kadar kaldı? İstanbul'da iftar saat kaçta? İftar ne zaman?

Haberin Devamı

Ramazan'ın on dördüncü gününü idrak eden milyonlarca Müslüman, iftar saati araştırmalarına başladı. Son hazırlıklarını yapan vatandaşlar, iftar saatlerini merak ediyor ve araştırıyor. Peki, Bugün iftar saat kaçta? İftar ne zaman? İşte, il il iftar saatleri...

İL İL İFTAR SAATLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 2018 Ramazan imsakiyesine göre, oruçlarını açmak isteyen vatandaşlar iftar vakti araştırmalarına şimdiden başladı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerin iftar saatleri...

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 2018 Ramazan imsakiyesine göre, 29 Mayıs 2018 tarihinde akşam ezanı İstanbul'da 20:34'de okunacak ve İstanbullular orucunu açacak, ülkemizin başkenti Ankara'da iftar 20:15'de yapılacak. Oruç ibadetini yerine getiren İzmirliler ise iftarını saat 20:34'de yapacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 2018 Ramazan imsakiyesinde bulunduğunuz ildeki iftar saatlerini öğrenebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklayıp ardından bulunduğu şehri seçin.

Haberin Devamı

İL İL İFTAR SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HÜRRİYET RAMAZAN ÖZEL SAYFASI

hurriyet.com.tr'nin okurları için hazırladığı Ramazan sayfasından Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur saatlerini sorgulayabilir, teravih namazı saatlerini öğrenebilirsiniz. Bunların yanı sıra Ramazan sayfamızdan Ramazan'a dair tüm merak edilen soruların cevaplarını bulabilir, ayrıca 'ramazanda sağlık' ve 'bugün ne pişirsem' bölümlerinden de faydalanabilirsiniz.

HÜRRİYET RAMAZAN SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!