hurriyet.com.tr'ye Türkiye başarı ödülü

Güncelleme Tarihi:

hurriyet.com.trye Türkiye başarı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2015 10:48

hurriyet.com.tr 'ye, internet haberciliği dalında "Türkiye Başarı ödülü" geldi.

Haberin Devamı

Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu (MİGFED) tarafından verilen Türkiye Başarı ve Uluslararası Dostluk Barış Oskarları ödülleri Ankara’da dağıtıldı. Sheraton Oteli'nde gerçekeleşen ödül törenine, İçişleri eski bakanı Abdülkadir Aksu, AKP İzmir Milletvekili Rıfat Said, Belediye başkanları, gazeteci-yazarlar, akademisyenler, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.

MİGFED Başkanı Kenan Macit, törende yaptığı konuşmada, Türkiye ve Uluslararası alanda başarılara imza atmış politikadan spora, diplomasiden aktüaliteye; sağlık,turizm, çevre, kadın, ekonomi,magazin, kent gibi birçok alanda hemen her konudaki haberleri izleyen ihtisas gazetecilerinin, şimdi de bu alanlarda başarılı olmuş kişi ve kuruluşları 'gazeteci gözüyle' belirlediğini söyledi. Ödül alan tüm kişi ve kurumları tebrik etti.

Haberin Devamı

HURRİYET.COM.TR’YE BAŞARI OSKARI

Hürriyet.com.tr’nin ödülünü Ankara editörü Zeynep Gürcanlı, MİGFED Denetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Nuray Öcalan’dan aldı. Gürcanlı, Hürriyet’in basılı medyadaki liderliğini internet haberciliğinde de sürdürdüğünü belirterek, “Bu amaçla, 1 Ocak 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan hurriyet.com.tr, Türkiye’de internete taşınan ilk gazetelerden biri oldu. Bizi bu ödüle layık gören herkese, tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Törende ayrıca Konya Şeker, THY, Arçelik, Anadolu Ajansı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Bartın Gazetesi gibi kurum ve kuruluşlar ile şirket ve kişilere de ödül verildi.

BAKMADAN GEÇME!