CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük'te soruları yanıtladı

Güncelleme Tarihi:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi  Sözlükte  soruları yanıtladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 22:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi Sözlük'te soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu'na Ekşi Sözlük'te pek çok soru yöneltilirken bir soru dikkat çekiciydi.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu'na bir kişi “Ağrı'da olanları öğrenmek için Demirtaş'ın çağrısına uyup, Bahçeli ile oraya gider misiniz?” diye sordu. Kılıçdaroğlu bu soruya, “Ağrıda’ki olayları ayrıntılarıyla öğrenmek için tüm çabamızı gösteriyoruz. İddialar vahim, olayları inceleyeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Sayın Demirtaş'ın çağrısına yanıt vermek için önce olayların ayrıntısını öğrenmemiz gerekiyor.” yanıtını verdi.

EN AZ YÜZDE SEKSENİNİ SİLECEĞİZ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Kartal mitinginde 5 milyonu kurtarma müjdesiyle ilgili "Dün gerçekleşen Kartal mitinginde müjdesini verdiğiniz, kredi batağındaki 5 milyon vatandaşı kurtarma planınızın kapsamı nedir? Nasıl bir çözüm düşünülüyor? Kanun marifetiyle, vatandaşın bankalara olan borçlarının yapılandırılması mı? (Dövize endeksli kredilerde denenen bu yöntem, yaraya merhem olmadı.) Yoksa borçların devlet tarafından kapatılıp, borçluların devlete borçlandırılması mı?" diye soruldu.

Kılıçdaroğlu burada 19 Nisan'da açıklanacak CHP Seçim Bildirgesinde yer alacak bir konudan ilk kez bahsetti.

Kılıçdaroğlu soruya yanıt verirken kredi kartı borçlularına müjdeyi verdi ve şunları söyledi:

"Kredi borcu olanlara ilişkin gönüllü tavsiyeler sunan sektörün içerisinden biri olarak, kredi borçlarını kapatma konusunu somutlaştırarak, kampanyanızın en önemli maddesi haline getirirseniz, halkta karşılığını bulacağınıza inancım tam. Kredi kartı faiz miktarının en az yüzde seksenini sileceğiz. Ayrıntısını 19 Nisan Pazar günü seçim bildirgemizde açıklayacağız.

Kılıçdaroğlu sözlükte iki saat boyunca gelen sorulara yanıt verecek. Kılıçdaroğlu'na soru yöneltmek için sitede gündem başlığı altında ‘Merhaba ben CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ başlığını takip edebilirsiniz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekşi  Sözlükte  soruları yanıtladı

BAKMADAN GEÇME!