Antalya'da dehşeti yaşayan kadın konuştu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada dehşeti yaşayan kadın konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 10:13

Antalya'da 3 kişi tarafından sokak ortasında bayıltılarak kaçırılan ve tecavüze uğrayan 28 yaşındaki S.Y.U., Hürriyet’e konuştu. Yaşadığı korkunç olayın etkisinden kurtulamadığını ve çok zor günler geçirdiğini kaydeden S.Y.U., olayın failleri henüz yakalanamadığı için hayatının güvende olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

HAYATIM TEHLİKEDE

Yaşadığı olayla ilgili yayınlanan haberlerin olumsuz etki yapmasından korktuğunu da vurgulayan S.Y.U., “Avukatlarıma ve polise gereken tüm bilgileri verdim. Her dakika başıma yeni bir şey gelecek mi diye tedirginlik içindeyim. Hayatım risk altında Özgecan’ın başına gelenler ortada. Ancak toplum hiçbir şeyin farkında değil” diye konuştu.

EVİME GİDEMİYORUM

Başına daha kötü bir şey gelmesi halinde kendisine kimsenin sahip çıkmayacağını belirten S.Y.U., “Ben korkudan evime gidemiyorum. Çalışma hayatım bozuldu. Ailem tedirgin. Ayakta kalabilmek adına mücadele ediyorum. Ancak yüküm her geçen gün daha da artıyor. Yarın öbür gün hayatım tehlikeye girerse bunun hesabını kim verecek” dedi.

POLİS İLGİLİ DAVRANIYOR

Hürriyet muhabirinin, “Koruma talebinde bulundunuz mu?” sorusunu da yanıtlayan S.Y.U., şöyle dedi: “Koruma istesem ne olacak? Bu ülkede polisin koruduğu bir anne öz oğlu tarafından öldürülmedi mi? Polis bana gerçekten ilgili davranıyor. Bir haftadır geceli gündüzlü çalışıyorlar. Ancak hala sonuç yok. Korkum da bu yüzden.”

NE OLMUŞTU?

Bir turizm şirketinde ön muhasebe elamanı olarak çalışan 28 yaşındaki S.Y.U., ikamet ettiği Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi’nden, annesinin oturduğu Liman Mahallesi’ne gitmek için otobüs durağına yürürken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından sokak ortasında bayıltılıp bir araca taşındığı ve burada tecavüze uğradığı iddiasıyla Fatih Polis Merkezi’ne şikayette bulunmuştu. 12 Şubat saat 07.25’te şikayetçi olan S.Y.U., saldırı tarihi olarak Mersin’in Tarsus İlçesi’nde vahşice katledilen Özgecan Aslan’a yapılan saldırının da tarihi olan 11 Şubat saat 21.00’i vermişti. Hürriyet Akdeniz, S.Y.U.’nun yaşadıklarını, “Kaderleri kesişmiş” manşeti ile duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!