Ankara'da bazı ilçelerde okullar tatil

Güncelleme Tarihi:

Ankarada bazı ilçelerde okullar tatil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 09:34

Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Kar esareti yaşayan illerden biri de Ankara... Ankara'da dünden beri etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 6 ilçede eğitime ara verildi. Ankaralılar sosyal medyada 'neden il genelinde değil de sadece bazı ilçelerde eğitime ara verildi' diye isyanlarını dile getirdi. Karabük'te ise bir okul servisi aşırı buzlanma nedeniyle kaza yaptı, bir öğrenci hayatını kaybetti.

Ankarada bazı ilçelerde okullar tatil
İlk, orta, lise ve üniversiteler

Haberin Devamı

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre Ayaş, Bala, Çamlıdere, Güdül, Haymana ve Polatlı’da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildi. Ankara Vali Vekili Kemal Karadağ, hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada ayrıca bu ilçelerde hamile ve engelli kamu çalışanlarının da bir gün idari izinli sayılacaklarını söyledi.



THY, İDO VE BUDA SEFERLERİ İPTAL

Ankara'nın genelinde yoğun kar yağışı olmasına rağmen sadece 6 ilçede eğitime ara verilmesi sosyal medyada da tartışılan konulardan biri oldu.

BİR ÖĞRENCİ ÖLDÜ
Karabük Yenice yolunda kar ve buzlanma nedeniyle devrilen öğrenci servisinde yaralanan öğrencilerden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 18 yaralının tedavisi sürüyor.

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Ankarada bazı ilçelerde okullar tatil


Haberin Devamı

Ankaralılar Twitter'da isyan etti

Ankarada bazı ilçelerde okullar tatil
ANKARA'DA OKULLARIN TATİL OLMAMASINA TEPKİ YAĞDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!