Hüseyin Gülerce: 'Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun'

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Gülerce: Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 09:29

Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter'da çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Gülerce, ''Herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun'' diye yazdı. Gün içinde tweetlerine yenisini ekleyen Gülerce, ''Fırtınayı fark edenlerin devreye girmesi beni sevindirdi. Sayın Çiçek, Sayın Arınç, Sayın Baykal bugün ortak aklı devreye soktular'' dedi.

Haberin Devamı

Gülerce, Twitter'da şunları yazdı:
Demokrasimiz, milletimiz ve devletimiz bu badireden güçlenerek çıkar. Ancak herkes, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar, bu topraklarda Cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmamış sıkıntılara ve savrulmalara hazır olsun..Sadece sabredenlerin, sağduyu ile hareket edenlerin, üslup güzelliğini koruyanların ve duruşunu bozmayanlarin kazanacağı fırtınaya giriyoruz. Bu fırtınada dostlar kaybedilecek, çürükler ayıklanacak, vefasızlar ortalığa saçılacak. Herkes yerini bulacak. Sonunda Türkiye kazanacak. Fırtınanın habercisi ben değilim, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Sayın Burhan Kuzu. Operasyon yapılacağını 6 ay önceden bilen yazarlara dikkat..

Hüseyin Gülerce: Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

Haberin Devamı

''FIRTINAYI FARK EDENLER DEVREYE GİRDİ''

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in açıklamaları ve sürpriz bir şekilde önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sonra da Cemil Çiçek'le görüşen Deniz Baykal'ın temaslarının ardından Gülerce, yeni tweetler attı.

Gülerce, şu mesajları verdi:
Son teweetlerimden karamsarlık, hatta "savaş çağrısı" çıkaranlar oldu. Hava durumunda sel, fırtına geliyor demek de mi savaş çağrısı ?...
Fırtınayı fark edenlerin devreye girmesi beni sevindirdi. Sayın Çiçek, Sayın Arınç, Sayın Baykal bugün ortak aklı devreye soktular...
Öyle inanıyorum ki, Sayın Cumhurbaşkanının da büyük gayretleri olacak.

Hüseyin Gülerce: Hiç yaşanmamış sıkıntılara hazır olun

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!