Kadıköy iptal, Beşiktaş'a gidiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Kadıköy iptal, Beşiktaşa gidiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 14:41

Özgürlük ve Demokrasi Mitingi'nin iptal edilmesi üzerine Kadıköy'de toplanmaya başlayan grup, vapurlarla Beşiktaş'a gitmeye başladı.

Haberin Devamı

CHP'nin Kadıköy Meydanı'nda saat 16.00'da düzenlemeyi planladığı Demokrasi ve Özgürlük Mitingi için sabah saatlerinden itibaren hazırlıklar başladı. Eminönü İskelesi önünde dev bir platform kuruldu, güvenlik nedeniyle Kadıköy Meydanı'na gelen bütün yollar araç trafiğine kapatıldı. Bomba imha uzmanları, miting alanını boşaltarak bomba araması yaptı.

Bu sırada anons yapılarak mitingin iptal edildiği duyuruldu. Yetkililer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş'a gideceğini belirterek, katılımcıları da Beşiktaş'a yöneltti.

Anons üzerine, vatandaşlar vapurlarla Beşiktaş'a gitmeye başladı. Aşırı yolcu taşımak zorunda kalan vapurlara binemeyenlerin iskelelerindeki bekleyişleri sürüyor.
CHP'liler, marş söyleyip slogan atarken, polis ekiplerinin çevrede aldıkları güvenlik önlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Kadıköy'de trafiğe kapatılan yollar açıldı

CHP'nin Kadıköy Meydan'da gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Özgürlük Mitingi"nin iptal edilmesi nedeniyle trafiğe kapatılan yollar açıldı.

Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar, Söğütlüçeşme Caddesi'nden rıhtıma inen ara sokaklarda saat 14.00'dan itibaren sağlanamayan trafik akışı, normale döndü.

Bu arada miting için Kadıköy Meydanı'nda bir araya gelen gruptakilerin, toplanma yerinin Beşiktaş olarak belirlendiğinin anons edilmesi üzerine vapurlarla Beşiktaş'a geçişleri sürüyor.

Aralarında CHP'lilerin de bulunduğu bazı grupların da otobüslerle Beşiktaş'a gittiği görüldü.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!