23 Nisan’da PTT açık mı? Cumartesi PTT çalışıyor mu? Çalışma saatleri gündemde

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan’da PTT açık mı Cumartesi PTT çalışıyor mu Çalışma saatleri gündemde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 17:26

23 Nisan’da PTT’nin açık olup olmadığı merak edilen konular arasında bulunuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu sene cumartesi günü kutlanacak. Vatandaşlar etkinliklere katılarak günün anlam ve önemini idrak edecekler. 23 Nisan resmi tatil olarak milli bayramlardan biridir. Peki, 23 Nisan’da PTT açık mı? Cumartesi PTT çalışıyor mu?

Haberin Devamı

 23 Nisan Cumartesi günü, PTT çalışma saatleri araştırılmaya başlandı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın yurt genelinde etkinliklerle kutlanacak. Her yıl 23 Nisan resmi tatil olduğu için kamu kurum ve kuruluşları kapalı oluyor.

23 NİSAN’DA PTT AÇIK MI?

23 Nisan resmi tatil olduğu için kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil oluyor. Yani cumartesi günü PTT kapalı olacak. Hafta içi PTT saat 08:30 ve 17:00 aralığında hizmet veriyor. Cumartesi günü ise sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Resmi tatil günlerinde eczaneler, hastanelerin poliklinikleri (acil servisler her zaman açıktır) noterler, postane, kütüphaneler, müzeler, adliyeler, aile hekimliği, sağlık ocakları, vergi daireleri ve diğer resmi dairelerin tümü kapalı yoluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!