POMEM sözlü mülakat yerleri PA.edu.tr üzerinden yayımlandı!

Güncelleme Tarihi:

POMEM sözlü mülakat yerleri PA.edu.tr üzerinden yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2019 19:14

POMEM sözlü mülakat yerleri için akademinin internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Sözlü mülakat sınavına girerken mutlaka nüfus cüzdanı ve giriş belgesini yanlarında bulundurmaları gerektiğini aktaran Polis Akademisi, belge üzerinde yer alan sınav tarihi ve yerlerinde hazır bulunması gerektiğini paylaştı. Peki, POMEM sözlü mülakat yerleri nasıl görüntülenir? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Mülakat Giriş Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Sınav Yerleri ile Tarihleri için bekleyiş 17 Ocak itibariyle sona erdi. POMEM 23. dönem mülakat yerlerini sorgulamak isteyen adaylar pau.edu.tr adresi üzerinden Lisans veya Önlisans seçimini tıkladıktan sonra e-devlet üzerinden TC kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile sorgulama yapabilecek. Peki, POMEM mülakatları ne zaman yapılacak? POMEM yerleri nasıl öğrenilir?

POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT YERLERİ

23. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adayların Mülakat Sınavına nerede ve hangi tarihte alınacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Haberin Devamı

Adaylar Mülakat Sınavına gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ve “Nüfus Cüzdanı”nın aslını yanlarında getireceklerdir. Ayrıca Sınav Giriş Belgesi üzerinde belirtilen sınav tarihi ile sınav yerinde hazır bulunacaklardır.

Mülakat Sınavı sonuçları ileriki bir tarihte Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmaları yasaktır.

LİSANS MEZUNU ADAYLARIN SINAV GİRİŞ BELGESİ

ÖNLİSANS MEZUNU ADAYLARIN SINAV GİRİŞ BELGESİ

BAKMADAN GEÇME!