Polise ihbar yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Polise ihbar yağıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 16, 2011 16:01

Saldırının gerçekleştiği günden bu yana İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne tam 134 ayrı ihbar yağdı ancak bunların tamamı asılsız çıktı. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde sevenleri hep bir ağızdan, Tatlıses'in 'Ayağında Kundura' şarkısı ile 'Fırat' türküsünü söyledi.

Haberin Devamı

HASTANE BAHÇESİNDE FIRAT TÜRKÜSÜ /WEB TV

AK PARTÄ°LÄ° VEKÄ°L: TATLISES'LE KONUÅžTUM

TATLISES VURULMADAN BİRKAÇ SANİYE ÖNCE / WEB TV 

ÃœNLÃœLER HASTANEYE AKIN ETTÄ° / FOTO GALERÄ°Â

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

TATLISES'Ä°N DOKTORUNDAN Ä°YÄ° HABER / WEB TV Â

Ä°hbarların, anlaÅŸmazlığı düştüğü kiÅŸileri zor durumda bırakmak isteyenler ya da muziplik peÅŸinde koÅŸan kiÅŸilerin iÅŸi olduÄŸu sanılıyor.Â

Bir taraftan ihbarların izini "asılsız" çıkan kadar süren polis, bir taraftan da soruşturmayı çok hızlı sürdürüyor. Bugün saldırıda yaralanan Damla Çakıcı'nın ifadesi doktor kontrolunde alındı, olay yerinde bulunan bir bira şişesi ve izmaritte DNA incelemesi yapılıyor.

Sanatçı İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırı olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerince yürütülen çalışmalar çok yönlü sürüyor. Tatlıses ile aynı araçtayken saldırıda yaralanan asistanı Buket Damla Çakıcı’nın resmi ifadesi alınıyor. Doktorların gözetiminde alınan resmi ifadeye zaman zaman ara verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada, İstanbul emniyet müdürlüğüne olayla ilgili 134 ayrı ihbar geldiği öğrenildi. Değerlendirilen bu ihbarlar arasında bir holding sahibine yönelik ihbar da bulunuyor. İhbarların hepsinin değerlendirildiği ve tümünün boş çıktığı belirtildi. Tatlıses’i tanıyan 150 kişinin de ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerince yapılan çalışmalarda, saldırının yapıldığı araçtan atılmış olabilecek bir bire ÅŸiÅŸesi ile sigara izmariti de bulundu. Bira ÅŸiÅŸesi ile izmaritin DNA çalışması için incelendiÄŸi öğrenildiÂ

HASTANE BAHÇESİNDE AYAĞINDA KUNDURA SESLERİ

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumundaki iyiye gidiş, iki gündür hastane bahçesinde bekleyen hemşehrilerini ve sevenlerini güldürdü. Bahçede toplanan kalabalığın İbrahim Tatlıses’in ünlü ’Ayağında Kundura’ türküsünü söyledikleri duyuldu.

YEMEK Ä°ZDÄ°HAMI

İbrahim Tatlıses’in tedavi gördüğü Maslak’taki Acıbadem Hastanesi önünde bekleyenlere, Şişli Belediyesi tarafından öğle yemeği dağıtıldı. Yemek dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Börek ve tatlıdan oluşan ikramdan almak isteyen kalabalık adeta birbiriyle yarıştı. Hastane bahçesine kurulan çadır içindeki yemeğin dağıtımı sırasında görevliler güç anlar yaşadı.

Haberin Devamı

ZİYARETÇİLER GELMEYE DEVAM ETTİ

İbrahim Tatlıses’e geçmiş olsun ziyaretleri de sürüyor. İlk günden beri hastaneden hiç ayrılmayan İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna’nın yüzünün gülmesi de kameralara yansıdı. Tuna, geçmiş olsun ziyaretine gelen gazeteci Can Ataklı ile uzun süre sohbet etti. Can Ataklı hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamada bulundu. Can Ataklı, Tatlıses’in durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Tam olarak ne söylediği anlaşılmasa da ufak tefek bir şeyler söyleyebiliyor" dedi. İbrahim Tatlıses’in bilincinin kapalı olmadığını dile getiren Ataklı, "Tepki veriyor. Ufak tefek bir şeyler söyleyebiliyor. Tam olarak ne söylediğini anlamadım ama iyiye gittiğini söyleyebilirim. Buraya birçok hayranı, seveni geldi. Dualarıyla, iyi dilekleriyle, heyecanlarıyla Tatlıses’in destek olmaya çalışıyorlar. Şiddete karşı çıkılmalı, insanların bir daha böyle şeyler yapmaya cesareti olmasın. Yapılanları nefretle kınıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

EYYÜPOĞLU: SEVENLERİ ONU MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Ziyaretçiler arasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu da yer aldı Eyyüpoğlu, sevenlerinin İbrahim Tatlıses’i milletvekili görmek istediklerini belirterek, "Bu olay Urfalıların yüreğini parçalamıştır. Durumuna baktım yanına gittim. İnşallah Allah, hayırlı bir şifa verir. Kısa sürede ayakta göreceğimizi tahmin ediyorum. Şuuru yerinde konuştuk. Elden selamlaştık" dedi.

İbrahim Tatlıses’in siyasete katılmasıyla ilgili de konuşan Eyyüpoğlu, "Son dönemde İbrahim’in içinde siyaset de vardı. Son zamanlarda Başbakanımıza da bir mesaj yollamıştı. İnşallah onu Urfalılar, bizler, sevenleri, milletvekili görmek istiyoruz" ifadesini kullandı .Eyyüpoğlu, bir gazetecinin "AK Parti’den milletvekili adaylığıyla ilgili bir durum olur mu?" şeklindeki soruya ise "İnşallah olacak onu bekliyoruz. Müracaatı olmamıştı ama düşünüyordu"yanıtını verdi.

Haberin Devamı

    

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!