Sultanbeyli'de aile faciası

Güncelleme Tarihi:

Sultanbeylide aile faciası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2011 14:00

Gülcan Arslanevinde bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Eşinin intihar ettiğini öğrenen eşi de aynı silahla intihar etti.

Haberin Devamı

SULTANBEYLİ’de eşiyle tartıştığı için bunalıma girdiği ileri sürülen bir kadın, başına silahla ateş ederek intihar etti. Aynı binanın alt katında işyeri sahibi olan eşi de, silah sesi üzerine geldiği evinde eşinin intihar ettiğini görünce aynı silahla başına ateş ederek hayatına son verdi. Çiftin, üç çocukları olduğu öğrenildi.

Sultanbeyli meydana gelen olayda iddialara göre Gülcan ve Cemal Aslan çifti arasında dün akşam bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sabah olduğunda Cemal Aslan evlerinin alt katında kendisine ait nalbur dükkanına giderken, kardeşi Şakir Aslan da kahvaltı yapmaya başladı. Bu sırada yengesinin kendisini odaya kilitlediğini gören Şakir Aslan durumdan şüphelenerek yengesinin bulunduğu kapıyı açmak istedi. Yengesinin kapıyı açmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girmek istediği sırada bir el silah sesi duydu. Kapıyı kırıp içeri girdiğinde yengesini kanlar içinde gördü. Bu sırada silah sesini duyan Cemal Aslan da hızla eve koştu. Eve geldiğinde eşini kanlar içinde yerde yatarken gören Cemal Aslan, eşinin öldüğünü anlayınca aynı silahla başına ateş ederek hayatına son verdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin incelemesine göre çiftin olay yerinde hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı. En büyüğü 15 en küçüğü 9 yaşında olan 3 erkek çocuk sahibi olan çiftin intiharı, komşuları tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Şakir Aslan ise polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Olay yeri inceleme ekipleri de eve gelerek detaylı bir inceleme yaptı. Cesetler savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!