Kılıçdaroğlu: Günay ne yapacak

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Günay ne yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 10:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başbakan heykel için ucube demedi' sözleri bizzat Başbakan Erdoğan tarafından yalanlanan Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın şimdi ne yapacağını merak ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Kars’taki tamamlanmamış İnsanlık Anıtı heykeline “ucube” dediği iddiasıyla başlayan tartışmada buzları eritmeye niyetlenmiş ve “Başbakan heykele ucube demedi, gecekondulardan bahsetti” diyerek, “Biz hiç kimsenin emeğini yıktırmayız” sözleriyle de heykeltıraş Mehmet Aksoy’a destek vermişti.

 

KILIÇDAROĞLU: GÜNAY NE YAPACAK

 

Gazeteciler, Sakarya için yola çıkarken CHP liderine Başbakan Erdoğan'ın Günay'ın aksine ''Ben heykele ucube dedim'' sözlerini sordular. Kılıçdaroğlu, ''Benim merak ettiğim Kültür Bakanı ne yapacak. Kültür Bakanı'nın ne düşündüğünü merakla bekliyorum'' dedi.

Haberin Devamı

BAKAN GÜNAY ŞAM'DA 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, turizm alanında yatırım ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Bölgesel İşbirliği Toplantısına katılmak üzere Suriye'nin başkenti Şam'da bulunuyor.

 

GÜNAY: ÇEVRE BAKANI'NIN SÖZLERİ AMACINI AŞTI

GÜNAY: MALİYE BAKANLIĞI İMKANINI BULSA CEKETİMİZİ ALACAK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!