Çiftlikte üç gün dinlenecek

Güncelleme Tarihi:

Çiftlikte üç gün dinlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2009 00:00

İlk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Deniz Seki, geceyi ailesiyle birlikte geçirdi.Tutuklandıktan 218 gün sonra dün ilk kez hakim karşısına çıkan ve ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Deniz Seki, dün gece yaptığı açıklamaların ardından bazı aile fertleriyle birlikte Sapanca Kurtköy’de orman içindeki bir tesise geldi. İşletmeciliğini Zeliha İrez’in yaptığı, etrafı duvarla çevrili ve girişinde de büyük bir demir kapı bulunan ‘Zeliş’in Çiftliği’ adlı tesise gelen Deniz Seki, yakınlarıyla sabaha kadar sohbet etti.Tesis yetkililerinden alınan bilgiye göre yanında annesi, halası, eniştesi ve kardeşleri de bulunan Deniz Seki, saat 04.00’e kadar oturup onlarla sohbet ederek hasret giderdi. Deniz Seki ve yakınları ancak bu saatten sonra yattı. Deniz Seki'nin 3 gün tesiste kalacağı belirtildi.

Haberin Devamı

 

İŞTE DENİZ SEKİ'NİN DİNLENDİĞİ ÇİFTLİK (FOTO GALERİ)

SEKİ BÖYLE TAHLİYE EDİLDİ

YİNE KELEPÇELİ GETİRİLDİ /  WEB TV

DENİZ SEKİ 218 GÜN SONRA HAKİM KARŞISINDA (FOTO-GALERİ)

İLK OPERASYONDA BÖYLE GÖZALTINA ALINMIŞTI (FOTO-GALERİ)                      

ADLİYEYE BÖYLE GETİRİLMİŞTİ (FOTO-GALERİ)

UYUŞTURUCU ticareti yaptığı ve uyuşturucu kullandığı iddiasıyla 24 Şubat 2009’da tutuklanan Deniz Seki, ilk duruşmada tahliye edildi. 218 gün tutuklu kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Seki, duruşma salonundan çıkarılırken, “Özgürlük kadar değerli bir şey yok. Yaşasın özgürlük” diye bağırdı. İstanbul 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada Seki’nin yanı sıra 15’i tutuklu 16 sanık hazır bulundu.

Haberin Devamı

Duruşma öncesi “Benim için dua edin” diyen ve 8.5 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen Seki, savunmasını gözyaşları içinde yaptı. Bir ara su http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/denizseki_son.jpgiçmek için Mahkeme Başkanı’ndan izin isteyen Seki, özetle şunları söyledi: “218 gündür bu duruşmaya çıkmak için bekliyorum. Adını anmak istemediğim bu maddeyi 7-8 aydır kullanıyordum. Çok duygusalım, müzisyenim. Yaşadığım ilişki nedeniyle çok üzüldüm, asosyal oldum. Yaşadığım ilişkinin toplum tarafından kabul edilmemesi beni buna itti. Çok utanıyorum, çok pişmanım. Ben bir hata yaptım, bedelini çok ağır ödedim. Şu tablonun içine hiç yakışmıyorum. Önce ailemden sonra beni seven herkesten özür diliyorum. Arkadaşlarıma uyuşturu temin etmedim, sadece kendime zarar verdim. Bundan böyle çok değiştim. Zaten bağımlı olmadım. Kendime olan kızgınlığımdan dolayı bu maddeyi kullandım. Bu alkol de olabilirdi ama yüzünü bile görmek istemediğim bu maddeyi kullandım. Ölene kadar bu maddenin karşısında olacağım. Bununla ilgili ne kadar sosyal proje varsa içinde olacağım.”

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/kuran_banner.jpgSeki, sanıklardan Sinan Yüksel ve Abdullah Haner’den kokain aldığını kabul etti, tutuksuz sanık olan şoförü Mecit Çam’ın babası gibi olduğunu, kendisine ne getirdiğini hiç bilmediğini savundu. Duruşmada Tamer Kılıç ve İbrahim Kaya da tahliye edildi. Hakim İdris Asan, üç sanık hakkındaki tahliye kararına katılmayarak muhalefet şerhi koydu. Duruşma 18 Şubat 2010’a ertelendi.

Haberin Devamı

Magazincileri görünce ağladı

DENİZ Seki, Mahkeme Başkanı’nın, “Aylık geliriniz ne kadar, ne mezunusunuz” sorusunu, “Müzisyenim. Lise mezunuyum. Yedi aydır hiçbir gelirim yok. Ama daha öncesinde aylık gelirim 20 bin TL’ydi. Çok öncesinde evim ve arabam vardı. Şu anda yok, hepsini sattım” diye yanıtladı. Seki, 1970 doğumlu ve boşanmış olduğunu söyledi. Sanık sandalyesinde oldukça üzgün ve kaygılı görünen Seki, duruşmada magazin muhabirleriyle göz göze gelince ağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!