Mezarda geçen 5 saatini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Mezarda geçen 5 saatini anlattı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 24, 2009 14:22

Kayseri'de 4 kişi tarafından kaçırıldıktan sonra işkence edilerek diri diri mezara gömülen 18 yaşındaki Osman Arslan, başından geçenleri anlattı. Mezarda 5 saate yakın kaldığını belirten lise son sınıf ögrencisi "Çok dua ettim, olağanüstü şeyler yaşadım" dedi.

Haberin Devamı

EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nde tedavisi süren Osman Arslan, korku içinde geçen saatleriÂDHA'ya anlattı. Evlerinin bulunduÄŸu Belsin semtindeÂÄ°.V ve 3 arkadaşının sigaralarını yakmak için kendisinden ateÅŸ istemeleriyle baÅŸlayan ve Kuşçu Mahallesi'nde mezara ve oradan da hastaneye kadar uzanan süreci dile getiren Osman Arslan başından geçenleri şöyle anlattı:

 

"Eve gidiyordum, köşe başında ateÅŸin varmı diye durdular. Aldığım yumruklarla ne olduÄŸunu anlamadan bir otomobileÂbindirdiler. Otomobilde bana 10-15 tane yumruk attılar . Daha önce bunlar 6-7 kiÅŸiyiÂkaçırdıklarınıÂsöylediler.ÂSonra YeÅŸilmahalle'de bir eve götürdüler. Evde sigara içtiler, bana da ikram ettiler. Ä°z bırakmamak için ellerine poÅŸet takıp bir ekmekÂbıçağınıÂboÄŸazıma sokmaya çalıştılar. Can havliyle bıçağı tutunca ellerim kesildi. Oradan çıkarak Kuşçu Mahallesi'ne götürdüler. Yolda giderken 2 kez otomobili durdurdular. Bu olayda kız konusu maÅŸadır. Tutuklanan Ä°smail kendisiyle daha önce kavga ettiÄŸimizde ben ona karşılık vermediÄŸimi hatırlatıp  'keÅŸke bana vurmasaydın'Âdiye bağırıyordu. Anlaşılan Ä°smail kendisiyle yumruklaÅŸmamızı içine sindirememiÅŸti. Çete bunlar. Ä°smail'i mahallede topu topu 6 kez gördüm. Beni kaçıran Ä°smail, mezarın kapağını kapatırken 'Öbür tarafta görüşürüz Osman' dedi. Ben de 'Görüşürüz Ä°smail' dedim. Aracı parmakları olmayan biri sürüyordu."

 

Haberin Devamı

MEZARDA SÃœREKLÄ° DUA ETTÄ°M

Kapatıldığı mezarda sürekli dua ettiÄŸini ve elleri kesik olduÄŸu için taÅŸları ayaklarıyla iterek oynattığını dile getiren talihsiz lise ögrencisi Osman Aslan "Mezarda olaÄŸanüstü ÅŸeyler yaÅŸadım, öldüm sandım, bayıldım. Mezardan ayışığını görebiliyordum. Gözlerimin kör olmaması için dua ettim. Allaha hiç etmediÄŸim kadar dua ettim. Mezarda namaz bile kıldım. Mezardayken ufak bir deprem oldu. TaÅŸ oynadı. Ellerimi hissetmiyorum ayaklarımla taşın açık arasından çıkmayı denedim. Mezardan çabalarımla kurtuldum. Daha sonra oraya yakınÂbir baÄŸevinden telefonla dedemi aradılar. Gelip beni aldılar ve hastaneye kaldırdılar. Bir an önce iyileÅŸmeyi bekliyorum" diye konuÅŸtu 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!