Siirt'te vahşet!

Güncelleme Tarihi:

Siirtte vahşet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2009 11:36

Ailesi, erkek arkadaşıyla buluştuğu radyoyu bastı, 6'ncı kattan atladı ama hastanede bıçaklandı.

 

AZ KALSIN ÖLÜYORDU

Haberin Devamı

SİİRT’te yerel radyoda DJ'lik yapan erkek arkadaşının akşam yanına giden 17 yaşındaki N.E., kendisini takip edip radyoya gelen babası ve ağabeylerinin saldırısında canını kurtarmak için 6'ncı kattan atladı. Zemin kattaki manavın çinko çatısına düşerek yaralı kurtulan N.E., götürüldüğü hastanede yine aile fertleri tarafından 5 yerinden bıçaklandı.

İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseye devam etmeyen N.E. dün akşam yerel radyoda DJ'lik yapan erkek arkadaşı Ö.M.E. ile buluşmak üzere sözleşti. Saat 21.30 sıralarında evinden ayrılıp randevu yeri Güreş Caddesi üzerindeki Divan Apartmanı’nın 6'ncı katında bulunan yerel radyo 56 FM’e giden N.E.'yi, babası ve ağabeyleri takip etti.

İki arkadaşın buluşup sohbet etmeye başlamasından hemen sonra radyonun bulunduğu kata çıkan N.E.'nin babası ve ağabeyleri önce kızlarının erkek arkadaşı Ö.M.E.’yi tekme tokat dövdü. Babası ve ağabeylerinin kendisine de saldırması üzerine N.E., canını kurtarmak için radyonun bulunduğu 6'ncı kattan kendini boşluğa bıraktı.

Haberin Devamı

Binanın zemin katındaki manavın çinko çatısına düşen N.E. yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki doktorlar N.E.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Devlet Hastanesi’ne götürdü.

HASTANEDE BIÇAKLADILAR

Ailenin diğer yakınları N.E.'nin 6'ncı kattan atlayıp yaralandığını öğrenince getirileceği Siirt Devlet Hastanesi önünde toplandı.

Ambulasla yaralı getirilip içeri alınırken bir grup akrabası sedyedeki N.E.'ye saldırdı. Müdahale eden güvenlik görevlilerinin engellemeye çalıştığı saldırganlar N.E.'yi 5 yerinden bıçakladı.

Polisler tarafından güçlükle saldırganların elinden alınan N.E.'nin, Siirt Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldı. Altıncı kattan atlayıp zemin katta çinko çatıya düşmesinin yanı sıra bıçak darbeleriyle de ağır yaralanan N.E., Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. N.E. yoğun güvenlik önlemi altında Diyarbakır'a götürülürken, ilk aşamada saldırganlardan kimlikleri saptanan 5 kişi gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!