Bahçesine giren çocuğu ensesinden vurdu

Güncelleme Tarihi:

Bahçesine giren çocuğu ensesinden vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2009 11:37

AKSARAY’da 55 yaşındaki Ahmet Han, bahçesinde bulunan halı ve kilimi, at arabasına yükleyip kaçmaya çalıştığını iddia ettiği 13 yaşındaki Cihan Kasımoğlu’na, tabanca ile ateş etti. Ensesinden vurularak ağır yaralanan Kasımoğlu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İddiaya göre, Ahmet Han, bir çocuğun bahçesindeki halı ve kilimi at arabasına yüklediğini gördü. Pencereden seslenerek uyardığı çocuğun, at arabasına binerek kaçmaya çalıştığını gören Ahmet Han, ruhsatsız tabancasıyla atarabasına doğru rast gele ateş etti. Ensesinden vurulan Cihan Kasımoğlu, Ahmet Han’ın çağırdığı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kasımoğlu, ilk tedavisinin ardından Konya’ya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Evdeki halı ve kilimleri yıkayan eşinin kuruması için bahçeye astığını söyleyen hayvancılık yapan Ahmet Han, polis tarafından gözaltına alındı. Polis, güvenlik gerekçesi ile Ahmet Han’ın ailesini evden uzaklaştırdı. Ardından evin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Polis gözetiminde evden çıkarılan Ahmet Han’ın eşi ve çocukları bahçedeki ağılda besledikleri yaklaşımk 100 koyunu da kamyona yükleyerek, yanlarında götürdü.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!