Gönüllüleri 'İzmir'de İyilik Var' etkinliğine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Gönüllüleri İzmirde İyilik Var etkinliğine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 12:37

İZMİR Sivil Toplum Ağı Gönüllü Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi'nin katkısıyla 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü öncesi düzenlenen 'İzmir'de İyilik Var' etkinliğine Ege Orman Vakfı gönüllüleri de katıldı.

Haberin Devamı


Ege Orman Vakfı Gönüllüleri, Kültürpark Fuar alanındaki ağaçlara, pet şişelerden geri dönüşümle hazırlanmış kuş yuvalarını asarak kuşlara iyilik yaptı. Ardından gönüllüler, Gündoğdu Meydanı'ndaki etkinliğe katıldı. Burada İzmirlilere tohum torbaları dağıtan Ege Orman Vakfı gönüllüleri, ellerindeki fidanları da dikilmek üzere İzmirlilere verdi.
Ege Orman Vakfı Gönüllü ve Eğitim Sorumlusu Ülkü Karataş Ongun, "5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında biz de Ege Orman Vakfı olarak gelecek kuşaklara bir hediye bırakmak istedik. Gün boyunca gönüllülerimizle kuş yuvaları astık ağaçlara, tohum topları dağıttık ve böylelikle de gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bıraktık. İzmir Sivil Toplum Ağı ve Yaşar Üniversitesi öncülüğünde yapılan bu etkinlik için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!