Genç kadının derisi pul pul döküldü!

Güncelleme Tarihi:

Genç kadının derisi pul pul döküldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 14:10

Günümüzde pek çoğumuz daha güzel görünmek için kozmetik ürünlerini sıkça kullanıyoruz. Hatta bazılarımız hormon tedavisi bile görüyor. Peki bu tip tedavileri kestiğimiz zaman başımıza ne gelebilir? ABD’li genç kadın, hormon kremi kullanmayı bırakınca kabusu yaşadı...

Haberin Devamı

Üç yıl boyunca egzama hastalığını tedavi etmek için hormon kremi kullanan Floridalı 27 yaşındaki akrobat Briana Banos, tedavisi için gerekli olan kremi kullanmayı bırakınca yüzü iyileşeceğine daha da kötüleşti. Talihsiz kadının yüzünün tamamı reaksiyon gösterdi ve derisi dökülmeye başladı. Öyle ki, hareket ettiğinde bile derisi dökülen ve resmen yatalak hale gelen kadının, iyileşme süreci boyunca yüzünden neredeyse iki kavanoz dolusu ölü deri döküldü.

Genç kadının derisi pul pul döküldü

Önceden dermatoloji doktorunun yazdığı reçeteli hormon ilaçlarını kullanan genç kadın, hormon kremi her kullanışından sonra yüzünün yandığını ve tahriş olduğunu gördü. Oldukça acı çekmeye başlayınca ve yüzünün kabuk bağlamış görüntüsünden dolayı evinden dışarı çıkamayacak hale gelince hormon ilaçlarını bırakmaya karar veren Banos’un cildi artık büyük oranda iyileşmiş durumda.  

Haberin Devamı

Genç kadının derisi pul pul döküldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!