Geliri köy çocuklarına

Güncelleme Tarihi:

Geliri köy çocuklarına
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 13:09

İZMİR'de, Karabağlar Belediyesi, Ra Resim Atölyesi, Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği (KÖH-YD) tarafıdan ortaklaşa resim sergisi düzenlendi. Bu karma sergiden elde edilecek gelirin önemli bir bölümünün, imkanı olmayan köy çocuklarına burs olarak verileceği belirtildi.

Haberin Devamı


Ragıp Apaydın'dan eğitim alan 30 kursiyer, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Ra Resim Atölyesi Karma Sergisi'nde eserlerini sergiledi. 81 eserin yer aldığı sergiye Karabağlar Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve sanatseverler ilgi gösterdi. Eserlerin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünün imkanı olmayan öğrencilere burs olacağını belirten Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevim Yürümez, ilk defa bir sergi açtıklarını ifade ederek bu imkanı kendilerine veren Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti. Sergilenen eserlerde geçmişten günümüze birçok ünlü ressamın yaratıcılığının gözlemlendiğini belirten Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler ise, belediye olarak böyle güzel ve faydalı sergilere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Haberin Devamı


25 MAYIS'A KADAR AÇIK KALACAK
Açılış konuşmalarının ardından başkan yardımcıları ve meclis üyeleri sergilenen eserleri tek tek gezerek, eser sahiplerinden bilgi aldı. Sosyal yardım projesi olarak dikkat çeken karma sergi, 25 Mayıs tarihine kadar 1. kattaki Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda açık kalacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!