Galaxy S8: En kırılgan telefon!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S8: En kırılgan telefon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 07:27

Galaxy S8'in şimdiye kadarki "en kolay kırılan" telefon olduğu iddia ediliyor ve bundan çok memnun olan birileri var!

Haberin Devamı

Elektronik cihazlar için uzatılmış garanti hizmeti sunan SquareTrade, geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın ne kadar kırılgan olduğunu gösteren bir video yayınladı. Telefonun herhangi bir yüzü üzerinde kırılabilen ilk telefon olduğu iddia ediliyor.

Motherboard'un haberine göre onarım firmaları, Galaxy S8 ve S8 Plus'ı onarmaktan oldukça memnunlar. Bunun nedeni, cihazın popüler, kırılgan, pahalı ve onarımının nispeten ucuz olması. Yeni Galaxy S8'lerin kırılganlığının nedeni, ekranının yanlara doğru genişlemesi. Cihazın iki yüzü de Gorilla Glass 5 ile kaplı ancak bu, onu düşürdüğünüzde hasar görmeyeceğini garantilemiyor.

Galaxy S8: En kırılgan telefon


Onarım firmaları, şu sıralar sigorta firmalarıyla yarışıyorlar ve ekran değişim masrafını 200 doların altına çekmeye çalışıyorlar. Onarım firmaları, bunu başarmaları halinde kullanıcıların sigortaya ihtiyaç duymayacağını söylüyorlar. Galaxy S8'in ekran onarım fiyatları, S7'ye kıyasla daha uygun ancak bunun nedeni tam olarak bilinmiyor (parçaların global tedarik zincirinin bir fonksiyonu olması nedeniyle).

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 45 MUHTEŞEM DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!